E. Misiūnas: aš pasiruošęs dirbti su Lietuvos lenkų rinkimų akcija

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas sako kol kas negavęs jokio pasiūlymo likti ministerijoje, tačiau esantis pasiruošęs ir toliau dirbti bei bendradarbiauti su Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga.

„Aš pasiruošęs dirbti, pasiruošęs vykdyti savo funkcijas kaip profesionalas, kaip politikas, aišku, alternatyvas visada žiūrinėju ir ieškau, jeigu reikėtų“, – po posėdžio žurnalistams trečiadienį sakė E. Misiūnas.

„Jeigu būtų toks pasiūlymas ir būtų tokių įgaliojimų išreiškimas, kad norėtų bendradarbiauti, tikrai bendradarbiaučiau, ieškočiau bendrų gerų sprendimų, jei būtų išsakytos tokios nuomonės, bet kol kas šiai dienai negavau nei pasiūlymo pasikalbėti, nei apskritai kažkokių nuostatų“, – pridūrė jis.

Aš pasiruošęs dirbti, pasiruošęs vykdyti savo funkcijas kaip profesionalas, kaip politikas, aišku, alternatyvas visada žiūrinėju ir ieškau, jeigu reikėtų.

Pagal praėjusį penktadienį pasirašytą koalicijos sutartį, „valstiečiai“ deleguos atstovus į Finansų, Aplinkos, Socialinės apsaugos ir darbo, Energetikos, Ekonomikos ir inovacijų, Kultūros, Sveikatos apsaugos, Švietimo, mokslo ir sporto bei Teisingumo ministerijas.

„Socialdarbiečiams“ atiteko užsienio reikalų ir žemės ūkio ministrų portfeliai, Lietuvos lenkų rinkimų akcijai-Krikščioniškų šeimų sąjungai - vidaus reikalų ir susisiekimo ministrų portfeliai.

„Tvarkos ir teisingumo“ atstovas vadovaus Krašto apsaugos ministerijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Dar vienas joo'Gaila.

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
kad ir rakim,svarbiausia prie lovio.

as .... as...galiu dirbt ir su lenkais , japonais

as .... as...galiu  dirbt ir  su lenkais , japonais portretas
ir balvonais .....ka liepsit ta darysiu...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių