EP mandatą laimėjęs P. Gražulis: tai stebuklas

Europos Parlamento (EP) mandatą iškovojęs buvęs Seimo narys Petras Gražulis sako, kad netikėjo, jog jam išties pavyks gauti vietą Briuselyje. Politikas neslepia, kad kol kas nėra užtikrintas, jog tikrai vyks į Briuselį. Visgi, pasak P. Gražulio, nors jis ir svarsto apie vietos europarlamente perleidimą, jam nesinori nuvilti pasitikėjimą jam išreiškusių rinkėjų.

„Nežinau, apie tai dar nespėjau pagalvoti. Netikėjau, kad gausiu mandatą. (...) Norisi parodyti, kad ne pinigai man svarbiausia – pasitikėjimas svarbiausia. (...) Bet tada vėl žmonės sakys balsavome, o tu mus nuvylei. Tai turiu dvejonių, bet labai dėkingas žmonėms“, – žurnalistams teigė P. Gražulis.

Kolegų aplodismentais štabe sutiktas politikas taip pat neslėpė džiaugsmo dėl to, kad pavyko aplenkti didesnius konkurentus – liberalus ir Regionų partiją.

„Džiaugiuosi, labai, kada tokios partijos kaip liberalai mažiau gauna, arba regionai – partija, kurios struktūra atrodė labai stipri ir panašiai. Tai tikrai stebuklas ir tikrai dievas yra“, – sakė politikas.

ELTA primena, kad sekmadienį Lietuvoje vyko penktieji EP rinkimai. Šiemet kandidatų sąrašus į EP kėlė 14 politinių partijų ir viena koalicija.

Visgi, šie rinkimai buvo vieni pasyviausių – savo pilietinę valią atėjo išreikšti vos 28,35 proc. rinkėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liet.

Liet. portretas
Tik pagalvokite sulinde i kamputi ,kaip reikalai klostosi musu tevyneje,su šlapimu per snuki tvojome tiems, kas atleido Petra,o toliau bus dar idomiau

Teisingai

Teisingai portretas
kuo daugiau nesutinkanciu su iskrypeliu politika europarlamente.

Pakrante

Pakrante portretas
Na ir sekasi gudriems durniams !
VISI KOMENTARAI 77

Galerijos

Daugiau straipsnių