Etikos sargai: Seimo narys M. Adomėnas tinkamai nedeklaravo būsto paskolos

Seimo narys konservatorius Mantas Adomėnas tinkamai nedeklaravo privačių interesų, trečiadienį nusprendė Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK).

Pasak etikos sargų, jis privačių interesų deklaracijoje laiku ir tinkamai nenurodė prieš beveik 12 metų paimtos deklaruotinos 3 tūkst. eurų viršijančios ir dar galiojančios paskolos būstui įsigyti.

M. Adomėnas duomenis apie šį sandorį nurodė tik šių metų birželį.

„Taip, pripažįstu, laiku nedeklaravau seniai turimos būsto paskolos viešų ir privačių interesų deklaracijoje. Tai mano kaltė ir tiek“, – įraše socialiniame tinkle „Facebook“ rašė parlamentaras.

Jis teigė manęs, kad paskolą deklaravo anksčiau, beveik prieš dešimt metų, tačiau vėliau prisipažino supainiojęs privačių interesų ir turto deklaracijas.

„Noriu pabrėžti, kad tikrai nemėginau nieko nuslėpti“, – teigė M. Adomėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tèvas

Tèvas  portretas
Vargšai seimūnai - jie visi neįgalūs! Vienad pamiršta deklaruoti milijonus, kitas būstą, trečias kaio paauglys skutasi plaukus, vietoj to kad dirbtų jam priklausančius darbus, ir t.t. ir t.t.! Ar Jūs, Lietuvos piliečiai, esate saugūs Tėvynėje, kai tiek daug ligonių, sergančių amnezija, didybės manija, net silpnaprotyste. Kitaip jų nesuprastumei, todėl lengviau pasidaro, kai įžvelgi jų ligą/bėdą! Nors nuo to mums ne geriau, bet atlaidžiau gali vertinti

ALGIS

ALGIS portretas
VEIDO IŠRAIŠKA - LYG BŪTŲ Į KELNES PRISIŠIKĘS .

Eitu

Eitu portretas
Tą vykit lauk snuki
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių