Eurokomisaras: A. Dulkio nenuoseklumas dėl vakcinos kelia žmonių nepasitikėjimą

Grįžti į straipsnį

Suprantantis žvejas

Suprantantis žvejas portretas
Įdomu kokie tie didieji p. Sinkevičiaus nuopelnai tvariai žuvininkystei Europoje ir Lietuvėlėje, palaikyti merdinčios žuvininkystės valdininkų šutvę, vaidinti kad prakaituojama Klaipėdoje ir kursuoti tarp Vilniaus ir Klaipėdos, taip sakant žuvininkystės politika vėjams gaudyti. Iš čia tas žuvininkų pavaizdumas......šiltuose kabinetuose, didžiausias dienos darbas nueiti iki kavos virimo aparato.

Manau

Manau portretas
Tiek komisaras, tiek ministras komfuzina žmones. Komisarui tai kas, jis gauna atlyginimą iš Briuselio. O štai Dulkis žmonių neturėtų komfūzinti, nes atlyginimą jam mokame mes LR mokesčių mokėtojai.

KLAUSYK , KOMISARE !

KLAUSYK , KOMISARE ! portretas
O tu daug nuveikei , kad atvestum į protą neadekvačius antivakserius ?!Ministras paklusta komisijom, kurios turėtų būti mediciniškai kompetentingos , o ne pataikaujančios tamsuoliams....

A

A portretas
matosi intriginė valstiečių mokykla

RA

RA portretas
Mano manymu situacija yra tokia: kadangi V.Sinkevičių dirbti Briuselyje šalia savęs pasirinko Europos Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen, kuri turi glaudžius ryšius su visa globalistų šutve,tai visiai logiška kad jis dabar atstovaus, šnekės kas naudinga tai pusei,-LT piliečiai jų gyvenimas ir reikalai jam jau nebeaktualūs.

Juozas

Juozas portretas
Turėk sąžinės, Sinkevičiau. Kad toks galingas, ar trenkei kumščiu į Merkel, Macrono stalus, kad sustabdė vakcinaciją Zeneka? Ar tik Lietuvoje drąsus? O Dulkys buvo atsidūręs pato situacijoje- abu sprendimai (stabdyti/ tęsti) vienodai būtų keikiami tų, kurie tik ir ieško lazdos jam mušti. Šioje eilėje Nausėda, aišku, pirmas. Bet šį kartą Nausėda tikrai neteisus.

Skersvėjis

Skersvėjis portretas
Dulkys yra dulkys,iš kur vėjas papūs ten ir nuneš,kaip liaudis sako;vėjo pamušalas.Gal vėjas kartu nupūtė ir Šimonytę,jinai gal be stabdžių dėl Astrazenica?arba laukia po šluota kuo viskas baigsis,ir tikisi išlipti iš balos sausa.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Šį kartą ponas V.Sinkevičius praleido progą patylėti.

GENERALINIAM PROKURORUI

GENERALINIAM PROKURORUI portretas
Dėl VAKCININKŲ prievartinio - savanoriško skiepijimo nepatikrinta kovid 19 vakcina mirė keli žmonės...(kai kurie iškart po vakcinavimo)...KODĖL JŪS NEKELIAT BAUDŽIAMĄJĄ BYLA DĖL NUŽUDYMO DĖL NEATSARGUMO..DAUGIAU NEI VIENĄ ASMENĮ.,,,,,KODĖL NEVYKDOT SAVO PAREIGŲ ???

Jojonas

Jojonas portretas
Kuo toliau,tuo labiau man atrodo,kad Lietuvos deleguotas eurokomisaras Sinkevičius iš tiesų gavo tokį komisaro postą,kurį drasiai galima vadinti ,,laisvų vėjų direktoriaus"postu.Nes kuo jis užsiima EK visiškai neaišku(ben jis pats jokių ten atliktų darbų nepristatė), toliau dirba kaip ne Lietuvos ,o ,,valstiečių"partijos atstovas(tai aiškiai matosi iš jo įvairių paskutinių komentarų).NA dar gal įdomu,kad išrinktas į ,,misteris jaunoji Europa"atranką.Tik neaišku,už kokius tokius politinius ir darbo pasiekimus?

Galerijos

Daugiau straipsnių