Europos komisaras: testavimas neturėtų būti nemokamas

  • Teksto dydis:

Už darbo vietas ir socialines teises atsakingas Europos Komisijos (EK) narys Nikolas Schmitas teigia palaikąs Lietuvos Vyriausybės sprendimą, kad nuo gruodžio 1 dienos darbuotojai patys turės susimokėti už privalomus COVID-19 testus.

„Vakcinacija gali būti mokama arba nemokama. (...) Testavimas neturėtų būti nemokamas. Tai nėra biudžeto klausimas – kad valstybė nenori už tai mokėti – tai yra kova su pandemija. Būtent kovoti su pandemija yra gyvybiškai svarbu. Žmonės turėtų suprasti, kad kovą prieš pandemiją turime laimėti kuo greičiau, nes jei to nepadarysime, su griaunančiu virusu gyvensime ilgai“, – Seimo Europos reikalų ir Socialinių reikalų ir darbo komitetų susitikime savo asmenine nuomone ketvirtadienį dalinosi N. Šmitas.

EK narys N. Schmitas lankosi Lietuvoje spalio 21 – 22 d. su oficialiu vizitu. Jo metu numatyti susitikimai su prezidentu, Seimo pirmininke, socialinės apsaugos ir darbo ministre, švietimo viceministre ir socialiniais partneriais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šakes

Šakes portretas
Kas reikalauja testavimo, tas tegul ir moka.

011

011 portretas
SVEIKINTINA DEL APMOKAMU TESTU SENAI LAIKAS. JAUNI ZMONES KIRIA TOKIAS TEORIJAS KAD GRAUDU KLAUSYTI DEL SKIEPU . MANO PAZISTMU JAU TRYS SUSIRGO KORONA IR STIPRIAI GAL DABAR SUPRAS KAD REIKIASKIPYTIS

matai

matai portretas
dar 1 europridurkas pritaria fasistyniam rezimui ir tautai reikia ku greiciau referendumo keliu nuo ju visu nusimuilint ir laikytis lenku bei vengru su cekais pozicijos nes kitos iseities nesimato ?===
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių