G. Landsbergis dalyvaus ES Užsienio reikalų taryboje, aptars paramą ir situaciją Ukrainoje

  • Teksto dydis:

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis pirmadienį Briuselyje dalyvaus Europos Sąjungos (ES) Užsienio reikalų taryboje, kur aptars paramą Ukrainai ir situaciją šalyje.

Kaip nurodo Užsienio reiklų ministerija, taryboje bus kalbama apie tolesnę ES makrofinansinę ir karinę paramą Ukrainai, Rusijos atskaitomybę už įvykdytus karo nusikaltimus ir nusikaltimus žmogiškumui, įskaitant agresijos nusikaltimą.

Viena iš ES užsienio reikalų ministrų pokalbių temų – žmogaus teisių padėtis, tebesitęsiantys protestai ir jų malšinimas Irane. Ministrai aptars Irano karinę paramą Rusijos kare prieš Ukrainą bei Sąjungos veiksmus, įskaitant papildomas sankcijas, Islamo Respublikai.

Taryboje taip pat numatoma aptarti situaciją Moldovoje, Kosove, Tunise ir Jemene.

Tarybos paraštėse vyks Rytų partnerystės šalių užsienio reikalų ministrų susitikimas.

Jo metu bus aptariami Rytų partnerystės ateities iššūkiai bei būdai sustiprinti ES ir rytų partnerių bendradarbiavimą Rusijos pradėto karo Ukrainoje kontekste.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip dovaną

Kaip dovaną  portretas
Reiktų šitą žydą Lanbergi išsiųst į Ukrainą pas jo tautietį žydą zelenskį.

<<<MAŽI MAŽI VABALIELIAI NYKŠTUKŲ ŽEMĖJE,KURIĄ PARCELIUOJAT

&lt;&lt;&lt;MAŽI MAŽI VABALIELIAI NYKŠTUKŲ ŽEMĖJE,KURIĄ PARCELIUOJAT portretas
LANDSBERGI,NERIESK NOSIES....ES UŽSIENIO REIKALŲ TARYBOJE ESI MAŽAS MAŽAS VABALIELIS.....BRIUSELYJE LYG AUTORITETĄ PRARADAI NEPATAIKYDAMAS Į TAKTĄ.....NEREIKIA MELUOTI APIE AUKŠTUMAS---JUOKINGAI ATRODOT VISI....KAIP SU TAIS ĮSTATIMAIS MŪSŲ LIETUVOJE?...VISOSE ES VALSTYBĖSE BAIGĖSI ĮSTATIMIŠKAI PARAMA UKRAINOS PABĖGIALIEMS IR PRATĘSTI NEGALI.....ĮSTATYMŲ REIKIA LAIKYTIS.....

----> kaunietis

----&gt; kaunietis portretas
PRIGOŽINO UTĖLE, gal tu p*zdink į savo (u)RODINĄ neteršęs LT eterio !!!!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių