G. Landsbergis I. Šimonytės stoti į partiją neįkalbinės

Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis nemato problemos, kad Seimo narė Ingrida Šimonytė, sutikusi vesti partijos sąrašą artėjančiuose Seimo rinkimuose, nepriklauso TS–LKD partijai.

„Ji yra bendruomenės  narys, jai rūpi bendruomenė ta, už kurią ji jaučia atsakomybę. Šiandien ji jaučia atsakomybę, ja pasitikėjo labai daug žmonių, tie žmonės neturėtų būti nuvilti. Ingridos partija – tai beveik pusė milijono žmonių, kuriuos vienija bendras požiūris į Lietuvą. Bendrasis požiūris į atsakomybę ir vertybes, ir kitus daugelį dalykų  kartais yra daugiau negu partijos bilietas“, – žurnalistams sakė  G. Landsbergis, pažymėjęs, kad yra kuklus 15 tūkstančių žmonių partijos vadovas.

Ji nesiėmė atsakyti, ar I. Šimonytė ketina stoti į TS-LKD gretas.

„Ji pasakė, kad jeigu ji apsispręs, ji stos. Tikrai neįkalbinėsiu, manau, kad tai vidinis  žmogaus apsisprendimas“, – sakė  politikas.

Jis taip pat nespėliojo, ar I. Šimonytė ateityje galėtų tapti konservatorių lydere.

Ji pasakė, kad jeigu ji apsispręs, ji stos. Tikrai neįkalbinėsiu, manau, kad tai vidinis  žmogaus apsisprendimas.

„Mūsų partija yra demokratinė, tai reiškia, kad partijos pirmininkai renkami demokratiškai. Kitų metų pradžioje, iš karto po Seimo rinkimų visi, kurie norėtų tapti partijos lyderiu, galėtų tai išbandyti“, – sakė G. Landsbergis.

Kaip skelbta, konservatorių lyderis G. Landsbergis patvirtino, kad Seimo narė I. Šimonytė sutiko vesti partijos sąrašą artėjančiuose Seimo rinkimuose.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Taryba jau patvirtino pirmąją dalį partijos vienmandatininkų. Dėl epidemiologinės situacijos atidėjus savaitgalį turėjusį vykti partijos Tarybos posėdį balsavimas organizuotas elektroniniu būdu pirmadienį ir antradienį.

Planuojama, jog likusiose 15-oje vienmandačių apygardų TS-LKD kandidatus tvirtins iki gegužės mėnesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Nestos nes mato kaip tauta ju nekenčia o jin pati iki šaknu konservatorė TAI GALVOJA DAR GAL KAIP KA APGAUS VAIDINDAMA NEPRIKLAUSOMA JUK ŠIMONYTĖS BENDROS AFEROS SU KONSERVAIS BENDROS VAGYSTĖS BENDRAS TAUTOS MULKINIMAS KOKIO DAR STOIMO REIKIA

WAU

WAU portretas
Ingrida per gudri ,kad stotu i konservatoriu partija,bet siltos pelningos kedes ir zinomumo labai nori.Tai tipiska senmerge karjeriste.

Oi o kurjūsų

Oi o kurjūsų portretas
Gabrieliau naujas rinkiminis klipas smagu butu pamatyt ...Prašau jūsų laukių jusų gerbėjas
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių