G. Landsbergis: po 2016 metų Seimo rinkimų padarėme daug išvadų

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis teigia, kad partija po nesėkmingų 2016 metų Seimo rinkimų padarė daug išvadų ir per šių metų parlamento rinkimus stengėsi nesivelti į politines peštynes bei ragino rinkėjus balsuoti ne prieš politines partijas ar politikus, bet už. Visgi konservatorių lyderis pripažįsta, kad kol kas išlieka klausimas, ar yra tikimybė, kad ir šių metų Seimo rinkimuose rinkėjai nenubalsavo prieš.

„Šiek tiek, aišku, deja vu jausmas išlieka ir klausimas, ar yra galimybė, kad pasikartos balsavimas prieš“, – LRT televizijai teigė G. Landsbergis

TS-LKD pirmininkas akcentuoja, kad po nesėkmingų 2016 metų Seimo rinkimų buvo padaryta labai daug išvadų.

„Buvo padaryta daug išvadų po 2016 metų ir, ko gero, pagrindinis dalykas 2016 metais vis dėlto, kad niekas neįvertino naujos partijos efekto, kuris yra labai stiprus. Nauja politinė jėga dažnai sutraukia didelį dėmesį ir tiesiog gauna pasitikėjimą kreditu. Kiek jo daug, kiek jo stipriai sunku tai pamatyti, 2016 metais tas efektas buvo itin didžiulis“, – sakė politikas, atkreipdamas dėmesį, kad šiuose rinkimuose naujos partijos efektas suveikė Laisvės partijai.

G. Landsbergis akcentavo, kad šių metų Seimo rinkimuose jo vadovaujama partija stengėsi nesivelti į politines peštynes, neskatinti neigiamos emocijos ir ragino rinkėjus balsuoti ne prieš politines partijas ar kandidatus, bet už.

„Pagrindinės pamokos – tai, kiek išlieka balsavimo prieš (tikimybė - ELTA), kiek įmanoma paraginti žmones rinktis už. Tai mes mėginome savo kampanijoje stipriai daryti: nesivelti į peštynes, neskatinti neigiamos emocijos, minimaliai kritikuoti, mėginti atskleisti savo kažkokias stipriąsias puses, kaip mes jas vertiname arba įsivaizduojame, kaip gali vertinti netgi antrojo turo rinkėjas, kuris neranda savo kandidato antrajame ture“, – sakė G. Landsbergis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jokiu isvadu nera vakar jau pries valstiecius intriga GEDA

Jokiu isvadu nera vakar jau pries valstiecius intriga GEDA portretas
Valstieciai kenkit kiek galit trukdykit dirbti kabinekites prie kiekvienos smulkmenos Landsbergai nori karo duokit kara.Veryga jokios pagalbos tik kritika ir vadinimas kvailiais nemoksomis ir ttt.Karas yra karas Lietuva suskaldyta priesai aiskus .Landsbergai kirsina ir skaldo Tauta, duokit atkirti Valstieciai pulkit nelaugdami nesitikekit Valstieciai kazkokiu konstruktiviu santikiu.Priesai yra priesai tik prispaudus gyvates galva ji apsiramina .

Rinkeja

Rinkeja portretas
Labai gerai kad anukelis kuri laika buvo kaip ir pasleptas. Tikriausiai kad kad nepradetu savo kalbu ir kad nerodytu tos arogancijos,kuri jame putoja. Gal paprotins seimo kolegos? Jei gaus ministro posta tai baisu,kad "priskaldys malku". Labai idomu ar dabar savo zmonos privaciam verslui skirs daugiau milijonu? Spaudoje buvo parasyta kad dabar valstybe jai duoda 2 milijonus 600000 metams. Ar gali buti tokia neteisybe ir pinigu plesimas viduri baltos dienos? Kad visi kas prie "lovio" pasinaudoja gera proga,bet kas per daug tai jau per daug. Mano nuomone,kad Lietuva atsigautu reikia tik 2-ju dalyku: kad valdantieji prisilaikytu Lietuvos himno zodziu ir 10 Dievo isakymu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių