G. Landsbergis: šiandien šnekėti apie V. Pranckietį yra gėdinga

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininko Gabrieliaus Landsbergio teigimu, antradienį vyksiantis balsavimas dėl nepasitikėjimo Seimo pirmininku Viktoru Pranckiečiu yra neteisėtas, o šiandieniniame kontekste, pasak jo, kalbėti vien apie V. Pranckietį yra apskritai gėdinga.

„Nepaisant to, kad yra balsavimas, vienintelis dalykas, ką apie jį galiu pasakyti, tai mūsų frakcijos pozicija: mes manome, kad šis balsavimas neteisėtas. Teisėtas balsavimas yra įvykęs, yra skundas Etikos ir procedūrų komisijai ir mažų mažiausiai buvo galima sulaukti etikos (sargų. – ELTA) išvados ir tada nuspręsti, ką darome“, – antradienį Seime sakė G. Landsbergis.

Kai padangų perdirbimo įmonė Alytuje dega ir Seime priiminėjame kitų metų valstybės biudžetą, kalbėti apie V. Pranckietį šiandien yra gėdinga, tvirtina konservatorių lyderis.

Kai mes pasižiūrime į bendrą kontekstą valstybėje, tai šiandien šnekėti apie Pranckietį yra gėdinga.

„Kai mes pasižiūrime į bendrą kontekstą valstybėje, tai šiandien šnekėti apie Pranckietį yra gėdinga: turint galvoje, kad Alytuje gamykla vis dar dega, atsakymų normalių dar nėra apie tai, kas ten laukia žmonių, ar jiems buvo teikiama teisinga informacija. Mes svarstom biudžetą su gausybe naujų mokesčių (...) ir mes didžiausią problemą Lietuvoje vis dar turime pono Pranckiečio ir pono Karbauskio konfliktą. Mano siūlymas yra (...) atsisakyti nuo bet kokių komentarų ta tema“, – kalbėjo G. Landsbergis.

Antradienį Seimas vėl balsuos dėl V. Pranckiečio atleidimo iš Seimo vadovo pareigų. Tam, kad Seimo pirmininkas būtų atleistas, reikia 71 Seimo nario balso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
'Konservų' MELAS liejas laisvai: Pranskiuką palaikė TIK žmogystos, už paleckį - Seimo nariai, bet pagal juos trauktis esą turi Karbauskis... aišku, paskui tokio galo sulauktų ir jų Trojos arklys; teks dabar Karbauskiui tą lygesnę kiaulikę apsaugoti.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai teisingai ,kad ,ne Pranskietis turi palikti seima . o karbauskis... Na ateityje taip ir bus ...Ir is viso del ko jis lenda i Valstybes valdyma.... negi jis nori gerio mums visems... tai gal salin Ta Parazita ,kuris neleidzia net ukininkams normaliai dirbti Zmones atsibuskite , kadangi jis kalbedamas net i akis neziuri??? Tai ne Zmoniu draugas .....tagul i kapus nusinesa tas savo pavogtas zemes

...

... portretas
GĖDINGA apie 'konservus' kalbėt - nesugebėjo jie NET savo Trojos arklio palaikyt... taip bus ir su kitais nusprendusiais prie 'konservų' prisidėt: kai savo misiją įvykdysit, sulauksit mauro likimo.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių