G. Nausėda apie J. Narkevičių: aš apskritai galvoju, ar yra toks ministras

Prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad nepamirš susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus klausimo. Vyriausybė, palikdama tokį ministrą poste, diskredituoja save, tvirtina šalies vadovas.

„Nedaryčiau kažkokių dramatiškų pareiškimų. Narkevičiaus problema yra ta, kad aš apskritai galvoju, ar yra toks ministras Narkevičius. Man atrodo, kad yra ministras kita pavarde, kuris ir duoda nurodymus, kada ponui Narkevičiui šnekėti, o kada patylėti.

Dėl šito ministro klausimo nenusileisiu ir jis turi būti sprendžiamas, nes Vyriausybė turi suprasti, kad palikdama šitą ministrą toliau, ji deskredituoja ne kažką kitą, o pati save“, – antradienį lankydamasis Utenoje sakė G. Nausėda.

ELTA primena, kad po virtinės viešojoje erdvėje dėmesio sulaukusių skandalų, kuriuose figūravo J. Narkevičius, prezidentas G. Nausėda susisiekimo ministrui pareiškė nepasitikėjimą ir kelis kartus paragino jį trauktis iš einamų pareigų.

Savo ruožtu premjeras, reaguodamas į šalies vadovo pareiškimą, teigė nematantis teisinio pagrindo J. Narkevičiaus atleidimui. Vis dėlto galutinį sprendimą dėl J. Narkevičiaus likimo S. Skvernelis teigė priimsiąs po susitikimo su G. Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va

va portretas
Neleido ministrui nei trijų mėnesėlių padirbėti ramiai - toooks nekantrumas apniko, kaaaaip čia greičiau ištratinus paskutinius tautai priklausančius turtus. Gėda dėl opozicijos, nuvylė prezidentas. Smulkmė pasikėlusi, apgailėtina.

Jonas ganytojas

 Jonas ganytojas portretas
Kiaulės turėtų būti uždarytos tvarte ,o ne lakstyti palaidos , o dar blogiau skiriamos ministrais.

Tvartas su Dėžutėm

Tvartas su Dėžutėm portretas
nenurimsta jau mėnesis. O Prezidentas irgi jau nenori to pačio - per tą patį klausyti. Jam ramiau už laiku nesumokėtus pietus ir 1,5 km išasfaltuoto kaimo keliuką atleisti ministrą, nei nuolat klausyti beretpederistu zyzimo
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių