G. Nausėda paskyrė I. Šimonytę ministre pirmininke

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda trečiadienį pasirašė dekretą, kuriuo paskyrė parlamentarę Ingridą Šimonytę ministre pirmininke.

Konservatorių atstovė ministre pirmininke paskirta po to, kai antradienį jos kandidatūrai pritarė Seimas: už ją balsavo 62 Seimo nariai, prieš buvo dešimt, susilaikė 41 parlamentaras.

Seimui pritarus premjero kandidatūrai ir prezidentui jį paskyrus, ministras pirmininkas ne vėliau kaip per 15 dienų nuo jo paskyrimo pristato Seimui savo sudarytą ir prezidento patvirtintą Vyriausybę, pateikia svarstyti šios Vyriausybės programą. 

Vyriausybė gauna įgaliojimus veikti, kai Seimas pritaria jos programai. Prieš pradėdamas eiti pareigas ministras pirmininkas ir ministrai turi prisiekti Seimo posėdyje.

G. Nausėda trečiadienį pradeda susitikimus su I. Šimonytės pasiūlytais kandidatais į ministrus. Anksčiau su daugeliu kandidatų susitiko prezidento patarėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Da

Da  portretas
tegu tau padeda stiprinti karantina ponas juk tokie esat artimi vienas kito supratimo veikimui, dėl kuo kabini nuvėjuios vyriausybes skvernelio ministra juk patvirtino nauseda ponios ministru grupes dirbk ir nedarik nesąmoniu, savo kalbomis, atėjo laikas matai vėl kartojasi 2008 m naktinės reformos dabar matote sekmadieninio pobudžio staiga pakėis karantino nuotykius sugrežtinimo operaciju kėitimu o gal jau turim pakankamai suvaržimu, imkim pavyzdį iš amierikos jono bildeno prezidento juk ten ir korona siaučia ir mirtingumas didesnio lygio bet ten tokiu suvaržimo priemonių nėra ten tik siūlomi patarimai ir dėl kaukiu ten siūlo neverčia ir baudom nesimėto žmogaus teises nepažeidinėja imkim mokikimes iš geru šaliu o nemaukim kelniu vyrams per galva o gal aprenkim sijonais su bobesim juk dabar moteru valstybė atėjo, stenkimes fokusus prigalvotus palaikyti, lyg tai dėl mūsų ta korona siaučia tiek laiko ir nusineša tukstančius žmoniu gyvybiu, ne žmones yra kaltininkai o tie kurie už

na ir

na ir  portretas
kokios žaismingos tos mūsų valdžios figūros – smagu žiūrėti, kaip jaunikliškai jie elgiasi ir tokį savo elgesį tiesiog prikišamai demonstruoja :)

Jurga

Jurga portretas
Zodinio pasisveikinimo siandien ne uztenka.Butinai reikia pasiboksuoti arba pasispardyti.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių