G. Nausėda: pirmalaikių rinkimų, Vyriausybės atnaujinimo alternatyvos – priimtinos

Pirmalaikių Seimo rinkimų, Vyriausybės atnaujinimo alternatyvos yra priimtinos, sako šalies vadovas Gitanas Nausėda.

„Manau, kad išankstinių rinkimų, Vyriausybės atnaujinimo alternatyvos yra priimtinos, bet šiandien tai turi pasakyti pats Seimas, pati Vyriausybė, ar ji pajėgi tęsti savo darbą“, – žurnalistams pirmadienį sakė G. Nausėda.

Jis taip pat kalbėjo, kad šiandien Lietuva „dėl neapgalvotų kai kurių politikų veiksmų“ atsidūrė tokioje situacijoje, kurioje sprendimai reikalingi.

„Blogiausia būtų apsukti ratą ir grįžti atgal į tą patį tašką ir sakyti: oi, ups, čia nieko ypatingo neatsitiko, mes truputį pafantazavome“, – pridūrė prezidentas.

G. Nausėda nesiėmė spėlioti, ar pirmalaikių rinkimų idėja sulauks Seimo palaikymo.

Blogiausia būtų apsukti ratą ir grįžti atgal į tą patį tašką ir sakyti: oi, ups, čia nieko ypatingo neatsitiko, mes truputį pafantazavome.

„Pirmiausia dar sulaukime sprendimo apskritai ką Seimas nuspręs dėl išankstinių rinkimų skelbimo. Visokie variantai yra manomi. Galbūt 85 parlamentarus galima bus suskaičiuoti po balsavimo, aš tikrai nenoriu spėlioti“, – sakė jis.

Valdantieji konservatoriai prieš dvi savaites registravo nutarimo projektą dėl pirmalaikių Seimo rinkimų rugsėjo 10 dieną, argumentuodami būtinybe perkrauti politinę sistemą.

Tokį sprendimą TS-LKD prezidiumas priėmė reaguodamas į žiniasklaidos tyrimus dėl savivaldos politikų galimo piktnaudžiavimo jiems skiriamomis išmokomis.

Premjerė Ingrida Šimonytė yra paskelbusi, kad tuo atveju, jei nebus pritarta pirmalaikiams rinkimams, ji atsistatydins. Tai reikštų ir visos Vyriausybės atsistatydinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

konservat KGB-tus -v y k i t e kuo greičiau ,

konservat KGB-tus -v y k i t e kuo greičiau , portretas
nuo Lietuvos valstybės LOVIO-- blogiau tikrai nebus !

Konservynas su kompanija

Konservynas su kompanija  portretas
apsiš... ko iki ausų ir dėl to sugalvojo nubaust visą seimą Kuris niekuo dėtas:D) Karbowskis kap visada mylėdamas pats save ir teppat kap Broileris nesusigraibantis kas iš tiesų gali per tuos rinkimus nutikt, irgi pritaria priešlaikiniams..Daug artistinio veiksmo ir bereikalingos neplanuotos išlaidos mūsų ,,turtingai" valstybei..O iš tikrųjų Bankomatui reikia tik pagal eilės sąrašą atiduot juos tai pačiai prokuratūrai kuri atėjo šiandien pas jį su raportais ir išpirdolint von /su vilko bilietu/ visus prisidirbusius. Kitaip jis pats pasidarys Tautos akyse niekuo nesiskiriantis nuo tų brudų katri dabar įsistatę kiaulės akis vaizduoja kad čia nieko tokio

Jums

Jums portretas
viskas priimtina uz ubagu sunesto biudzeto pinigus! O gal uz savus,kur is savo delegatoriu gaunate,nors karta,a!?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių