G. Nausėda prašo nedelsiant pateikti informaciją apie COVID-19 priemonių rezervą

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda ketvirtadienį kreipėsi į Sveikatos apsaugos ministeriją (SAM) ir šios ministerijos Ekstremalių sveikatai situacijų centrą, prašydamas nedelsiant pateikti informaciją apie COVID-19 pandemijos suvaldymui būtinų medicinos priemonių ir įrangos rezervą, sakoma Prezidentūros pranešime.

Šalies vadovo nuomone, COVID-19 pandemijos valdymui reikalingos priemonės ir įranga turi būti administruojamos itin efektyviai. Prezidento iniciatyva šiuo metu Ekstremaliųjų situacijų operacijų valdymo centre jau dirba Krašto apsaugos ministerijos deleguotas logistikos ekspertas, padedantis koordinuoti pandemijos suvaldymui būtinų priemonių atvežimą ir jų paskirstymą Lietuvoje.

Prezidentas paprašė iki penktadienio pateikti detalią informaciją apie valstybės medicinos priemonių ir įrangos rezervą, taip pat duomenis apie tokių priemonių poreikio prognozę, suplanuotus bei vykdomus jų pirkimus ir prognozuojamus gavimo terminus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

an

an portretas
o dar gali buti prielaida kad sis rezervas uzkrestas nes niekas netikrino kas iskur atgabeno svarbu pinigai.

taigi

taigi portretas
Kiek pamenu, gerbiamas prezidentas kritikavo SAM ministrą dėl galimai skubotų pirkimų pavasarinės pandemijos metu, buvo reikalaujama skaidrumo ir viešųjų pirkimų įstatymo laikymosi, grasinama teismais ir taip toliau, dabartinė kritika nesuprantama, pirkimai vyksta pagal gerbiamo prezidento nurodymus.

kaimietis...

kaimietis... portretas
kur buvo nuoseda anksciau,kada liko 3 megintuveliai,tada sukruto,parūpo mat jam...,gerovės valstybė...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių