G. Nausėda su EK pirmininke aptarė saugumo padėtį Europoje

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda šeštadienį telefonu su Europos Komisijos (EK) pirmininke Ursula von der Leyen (Urzula fon der Lajen) aptarė saugumo padėtį Europoje.

G. Nausėda su EK Pirmininke aptarė Rusijos kariuomenės telkimą prie Ukrainos sienos ir Baltarusijoje, būtinybę stiprinti ES rytinę sieną, pranešė Prezidentūra.

Anot jos, paliestas ir ES pasirengimo reaguoti į humanitarinę krizę, kurią galėtų sukelti tolesnė konflikto eskalacija, klausimas.

G. Nausėda akcentavo, kad sėkminga deeskalacija priklausys nuo ES ir NATO sąjungininkų vienybės, taip pat pasirengimo teikti Ukrainai visokeriopą paramą.

Pokalbis vyko EK vadovės iniciatyva po anksčiau įvykusio jos pokalbio su JAV prezidentu Joe Bidenu (Džo Baidenu).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tiksliau šeimininkė aukštai ir gražiai bekiaušei kaliausei nurodė kaip staipytis toliau prieš kameras...

Anonimas

Anonimas portretas
ginekologe su buhgalteriu vot aptars tai aptars

NAUSĖDA, ATSIBUSK...

NAUSĖDA, ATSIBUSK... portretas
Ne nuo tavęs ir ne nuo šios bobelės priklauso Europos saugumas. Tai spręs JAV teroristai, Rusija, Vokietija, Prancūzija. Būtent nuo šių valstybių priklauso Europos saugumas. Reikia tikėtis, kad Vokietija ir Prancūzija palaikys Rusijos norus taikia išspręsti susidariusią padėtį ir sustabdyti tuos lojančius kiemsargiukus, kurie palaiko Amerikos teroristus. Tuos, kurie be karų gyventi taip ir neišmoko.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių