A. Guoga svarsto mandatą perleisti A. Skardžiui

  • Teksto dydis:

Buvęs europarlamentaras, prieš Seimo rinkimus į Darbo partiją įstojęs verslininkas Antanas Guoga teigia vis dar svarstąs, ar neperleisti laimėto Seimo nario mandato į parlamentą nebeperrinktam Artūrui Skardžiui.

Antradienio rytą A. Guoga portalui 15min teigė, kad dar nėra apsisprendęs, ar imsis darbo Seime. „Dar svarstau. Iki penktadienio dar yra laiko pasvarstyti“, – 15min pripažino A. Guoga.

Pagal sąrašą išrinktas politikas tikino, kad jam nesvarbu, kas jį galėtų pakeisti. Jei visgi jis nuspręstų Seimo mandato atsisakyti, Seime likti galėtų pastaruosiuose rinkimuose  neišrinktas dabartinis parlamentaras Artūras Skardžius.

„Aš žiūriu tik iš savo pusės. Ar būtų Skardžius, ar kitas žmogus – jokio skirtumo nėra. Bet pažiūrim, pažiūrim, kaip partija jaučiasi. Taryba pasakys“, – 15min kalbėjo A. Guoga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Liudnas vaizdelis kaip du aferiugos bukiai trokštantis kaip apgrabint lietuva prie lovo tokiu pat bukiu išrinkti ilindo OI KENČIA TA LIETUVĖLĖ NUO TU BERAŠČIU PROPESORIU

kauniete

kauniete portretas
DU IDIJOTAI NET ŠLIKŠTU ŽIURĖTI BUKAS IR BUKESNIS BET ABU SUKČIAI

earht king

earht king portretas
nereikia pilti šiukšliu į darbo partijos pusę, parodykit nors viena tokio lygio monstru partija kad ten koks kirvys nebėgtu, o tie dūru neatidarytu, ir tie tau esi laukiamas, nereikia molio maišyti visos vienodo lygio buvo ir toliau eina, o pusti bajeri kad nebėkite ir nerinkite taip šuns balsas į dangu nekyla žeme lieka , kokie rinkėjai tokius ir renka kas kaltas, visu pirma seimo hebritėi jokiu pinigu jokiu komandiročiu, jeigu vyksti taip prašau už savo pinigus važjuok tik iš savo ir algu dydžiai pagal atlikta darba puse sales nėra per balsavimus svarbius iš sykio visus duonpinigus praranda diena neatvyko be pateisinamos priežasties pusu algos nėra už bausmes blogi daroma juk atėjo dirbti trys pravaikštos ir vilko bilietas te tau eik pro dūris kitas mokinsis iš savo draugo bet ne tokio bajerio seimo salei nėra ir nežino kur yra bet už ta prabalsavo, kitas frajeris, yra bajeris pprastumtas ir darbe buvo dirbo, taip skamba šitoj seimo brigadoj,
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių