Gyventojų nuomonės apie Vyriausybės darbą išsiskiria: vieni negaili pagyrimų, kiti skiria dvejetą

  • Teksto dydis:

Vyriausybei likus dar trejiems metams, LNK žurnalistai apie jos darbą įvairių miestų gatvėse klausė praeivių nuomonės.

„Nesusitvarko. Jeigu vertinant dešimties balų sistemoje, tai dvejetas. Su gailesčių dvejetas. Nes ir užsienio politika, baisu – paskaitai žinias ar spaudą. Labai, labai blogai“, – poziciją išsakė kaunietė.

„Aš nemanau, kad kažkas blogo iš to gausis. Aš manau, kad gerai elgiasi kol kas. Ir dėl to koronaviruso – aš manau, kad kaip ir visi čia daro. Kaip ir gerai, manau, valdoma“, – kalbėjo praeivis.

Kiek Vyriausybių yra, tiek visiems yra bloga. Ar ne taip? Niekada žmogui nebus gerai.

„Logikos kažkokios nematome. Pykstasi nežinia su kuo ir kaip. Ir nieko nepaaiškina žmonėms“ – teigė kita moteris.

Paklausta, kaip įvertintų Vyriausybės darbo metus, pašnekovė buvo kategoriška: „Blogai. Tik blogai. Nieko visiškai gero. Visiškai. Nežinau, mes tai nusivylę labai“.

„Aš galvoju, kad labai viską užgožia pandemija. Ir Vyriausybė, manau, neiškomunikuoja teisingai, ką ji daro be pandemijos valdymo ir susidaro toks įspūdis, kad kažkokios rimtos reformos lieka nuošalyje. Atrodo vieno klausimo Vyriausybė“, – nuomone dalijosi klaipėdietis.

„Kad ji iš principo dirbtų blogai – nepasakyčiau. Bet kai kuriuos narius reikėtų patvarkyti turbūt“, – teigė vyras.

Paprašytas įvardyti konkrečius asmenis, apie kuriuos kalba, klaipėdietis sakė: „Na, jūs turbūt suprantate, ką aš turiu omenyje“.

„Kiek Vyriausybių yra, tiek visiems yra bloga. Ar ne taip? Niekada žmogui nebus gerai. O aš nelabai jau tokia politikė, taip kad nesmerkiu“, – poziciją išsakė klaipėdietė.

Blogai. Tik blogai. Nieko visiškai gero. Visiškai.

„Nulis. O ką padarė gero?“ – Vyriausybės darbą vertino panevėžietis.

„Pensininkui kas belieka. Jeigu pakelia pensiją, aš skaitau, kad gerai“, – teigė kitas vyras.

Paprašytas plačiau pakomentuoti Vyriausybės darbą, panevėžietis atsakė: „Labai gerai“. Vyras pagyrė ir vidaus reikalų ministrę: „Aš manau, kad labai gerai Agnė tvarkosi. Ypač kaip moteris. Gerai su pabėgėliais tvarkosi“.

„Aš labai kritiškas Vyriausybės atžvilgiu taip kad nieko gero negaliu pasakyti. Tiesiog toks nusistatymas mano galbūt be kažkokių analizių“, – nuomone dalijosi kitas panevėžietis.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Birutė

Birutė portretas
Ši vyriausybė,tai stichinė nelaimė Lietuvai.Laukiam atsistatydinimo,tai būtų didžiausia Šv.Kalėdų dovana LIETUVAI.

solo

solo portretas
patenkintų tik 141 Lietuvos gyventojas

Jo

Jo portretas
Daugiau tokiu apklausu ir kauno diena reitingai respublika pasivys saunuoliai dar viena apklausa padarykit ar tikra raskevicius su savo gejais kauna pagaidino
VISI KOMENTARAI 63

Galerijos

Daugiau straipsnių