Į Lietuvą nenorinti N. Venckienė prisibeldė iki JAV apeliacinio teismo

Federalinis apeliacinis teismas Čikagoje pirmadienį paskelbė apie lapkričio 27 dieną vyksiantį posėdį, kur bus išklausyti eksparlamentarės Neringos Venckienės ir JAV pareigūnų argumentai dėl buvusios teisėjos ekstradicijos į Lietuvą.

Bylą nagrinės 7-oji JAV Apeliacinio teismo trijų teisėjų kolegija, pranešė naujienų agentūra „Associated Press“.

Valstybės departamentas balandį leido išsiųsti N. Venckienę į Lietuvą, tačiau ji šį sprendimą skundžia teismams.

JAV pareigūnai gali buvusią Seimo narę išsiųsti iš šalies dar prieš apeliacinio teismo sprendimą, tačiau to daryti neketina.

Lietuvos prokurorai siekia N. Venckienės grąžinimo, kad jai galėtų būti pateikti kaltinimai dėl teismo sprendimo perduoti dukterėčią motinai nevykdymo, tvirkinimo, neteisėto informacijos rinkimo, piktnaudžiavimo vaiko atstovo teisėmis ir kitų nusikaltimų.

Teisininkė savo kaltę neigia ir sako, kad Lietuvos teisėsauga jai kerštauja dėl atskleisto pedofilijos tinklo.

N. Venckienė iš Lietuvos išvyko 2013 metais. Ji Čikagoje suimta šiemet vasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoje klesti pedofilija,vaikų pardavimai ir tai su valdžios žinia.Visur pedofilams žalia šviesa,net nori ir Konstituciją pakeisti,kad tie išsigymėliai kuo daugiau mūsų šalyje veistusi.Jie užvaldys mūsų šalį ir tautos neliks.Niekas negali pasipriešinti visi tik pritaria ką diktuoja pedofilijos klanas.O Kedys pasipriešino štai ir rezultatas.Ir dar visai nekalti žmonės sėdi kalėjime.Netikiu nei vieno žodžio kur yra šmežiamas Ivanauskas,Venckienė ir kiti tai tik susidorojimas su šiais žmonėmis.Tai sukurkta byla kaip kad anksčiau darydavo KGB,tai tokie metodai vykdomi.Taigi valdžioje dar daug yra dirbančių iš tų laikų.Tik stiprybės visai Kedžių šeimai ir Ivanauskui tiesa nugalės ar šiandien ar rytoj.Labai gerbiu Sadūnaite,Gylį ir kitus,kad nori užkirsti kelią pedofilijai Lietuvoje.

donis

donis  portretas
o kas nores i klanines diktaturos valdoma sali ?

Nora

Nora portretas
Norvegijoj vėl atskleistas pedofilų tinklas,tik Lietuvoj,ar visi girdit?nėra nė vieno pedofilo.Ai,vienas senas yra,bet tas nesiskaito.Bet jis ir buvo pirmasis Lietuvoj žmogaus teisių gynimo įkūrėjas ,ar ne,socdemai?
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių