Į Seimą sugrįžęs V. Valkiūnas mąsto apie frakcijos būrimą

Po aštuonerių metų pertraukos į Seimą sugrįžęs buvęs parlamentaras, buvęs Biržų meras, verslininkas Valdemaras Valkiūnas galvoja apie galimybę naujajame Seime suburti frakciją, kurioje būtų savarankiškai į Seimą patekę ir kiti pavieniai politikai.

„Jeigu visi bus vieningi, tai yra galimybė įsteigti  frakciją, kurioje dirbtų save išsikėlę ir kiti pavieniai politikai. Taip pat manau, kad ne visi, kurie atėjo su naujos koalicijos partijomis „yra pražuvę“. Su jais aš irgi kalbėsiu“, – Eltai antradienį sakė į iškilmingą Seimo nario pažymėjimo įteikimo ceremoniją atvykęs V. Valkiūnas.

Jis taip pat  teigė ketinantis kalbėtis apie tokios frakcijos steigimą ir su trimis į naują Seimą patekusiais Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovais.

„Lenkai dabar, gaunasi, kad yra arčiau idėjiškai negu tos ekstremistinės jėgos, kurios nori nuvesti į aklavietę“, – svarstė  politikas.

Tai yra nonsensas, dabar turėjo būti daugiau patriotinių, nacionalinių ir pronacionalinių jėgų, gavosi viskas atvirkščiai.

Išrinktas parlamentaras taip pat prognozuoja, kad kuriama konservatorių, Liberalų sąjūdžio ir Laisvės partijos koalicija neišsilaikys ilgiau negu iki 2021 metų rudens.

Jis apgailestauja, kad Lietuva per rinkimus nuėjo, jo manymu, klaidinga kryptimi.

„Tai yra nonsensas, dabar turėjo būti daugiau patriotinių, nacionalinių ir pronacionalinių jėgų, gavosi viskas atvirkščiai“, – dėl liberalių jėgų atėjimo į valdžią apgailestavo V. Valkiūnas.

Seimo nario pažymėjimo atsiimti atvykęs politikas sako, kad norėtų dirbti viename iš trijų Seimo komitetų – Ekonomikos, Biudžeto ir finansų arba Teisės ir teisėtvarkos.

„Būdamas meru, įgijau daug patirties, aš nebe tas berniukas, kuris buvo 2008-2012 metais Seime“, – pastebėjo V. Valkiūnas.

Pats savo kandidatūrą išsikėlęs V. Valkiūnas į naują Seimą išrinktas Sėlos vakarinėje vienmandatėje rinkimų apygardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zigmas

zigmas portretas
Taigi partinis valkata už pinigus patekęs į seimą ir iš karto pareiškė savo tikslus griauti ir skaldyti seimo normalų darbą

Greitai

Greitai portretas
sušauks "strelką"

Sveikiname gerb.Valkiūną

Sveikiname gerb.Valkiūną portretas
Džiaugiamės vėl Jus matydami Seime ir tikimės Jūsų indėlio apsaugant lietuvių tradicijas ir moralę nuo visokių liberastinių leftistų.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių