I. Šimonytė įvardijo, kodėl ignoruoja R. Karbauskį: negaliu atsakyti į kiekvieno žmogaus pretenzijas

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė įvertino opozicinės Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininko Ramūno Karbauskio pirmininko išreikštą pasipiktinimą, dėl to, kad Ministrų Kabinetas ignoruoja LVŽS šešėlinę vyriausybę. Premjerė atkirto, kad R. Karbauskis nėra Seimo narys, o ji sako tiesiog neturinti galimybės atsakyti į kiekvieno „beveik privataus“ asmens laiškus.

„Na, ponas Karbauskis nėra opozicija. Ponas Karbauskis nėra net Seime. Man labai sunku vertinti savo santykį su verslininku, kuris vadovauja vienai iš Lietuvoje registruotų partijų. Tokių žmonių už Seimo ribų yra ir daugiau“, –  ketvirtadienį po Vyriausybės valandos Seime atsakinėdama į žurnalistų klausimus sakė I. Šimonytė.

Premjerės vertinimu, LVŽS pirmininkas yra beveik privatus asmuo.

„Ponas Karbauskis, dovanokite, bet yra beveik privatus žmogus ir jo pretenzijos Vyriausybei yra suprantamos, bet turbūt aš neturiu galimybių į kiekvieno žmogaus pretenzijas kažkaip atsakyti“, – tvirtino ji.

Vyriausybės vadovė pabrėžė, kad jos vadovaujamo Ministrų Kabineto nariai atsako į opozicijai priklausančių parlamentarų klausimus įvairiais formatais.

„Šiaip santykius su opozicija Seime vertinu tikrai kaip konstruktyvius ir su ta pačia Valstiečių ir žaliųjų sąjunga. Kiek frakcijos turi klausimų ministrams ar Vyriausybei, kiek vyksta Vyriausybės valandų ar kažkokių kitų formatų, tikrai Vyriausybė yra pasirengusi atsakyti į visus klausimus, pateikti visą informaciją ir viskuo pasidalinti“, – tikino I. Šimonytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uojai

uojai portretas
Net žmogumi pavadino! tai jau kažkokia ts-lkp mentaliteto krizelė!

Manau

Manau portretas
Kad Šimonytė labai mielai bendrauja su lbgt iškrypėliais,o kiti jai nerūpi.Jau jos tokia politika aiškiai pati tai pasako.Tai ir visa tiesa ir ji negali susivokti kas bus toliau,nes jau gerų rezultatų nebus.Ji tikrai yra nesveika ir jai ne vieta čia dirbti turi pasitraukti.Viskas tik blogėja ir ką gi argi mes lauksim visiško nuosmukio?

????????????

???????????? portretas
dulkio įsakymu, ar tai šimonytės nutarimu man atimta galimybė sumokėti valstybei PSD, komunalinius ir kitus mokesčius. Visada mokėdavau pašte arba pay post kioskuose. Paštuose Vilniuje reikalaujama GP, o pay post kioskai panaikinti. Bankininkyste nesinaudoju. Per karantiną nebuvo jokių problemų. Dulky daryk išvadas ir kuo skubiau. Aš ne vienas toks, kuris nesileidžia į kūną marmalo, kad gauti bandos pasą. TAI NE VIENO ŽMOGAUS PRETENZIJA
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių