I. Šimonytė paaiškino, kodėl nedalyvavo priėmime Prezidentūroje

Valstybės dienos proga organizuotame priėmime Prezidentūroje nedalyvavusi ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė teigia, kad pasirinko šeimos vertybes, kadangi šią dieną pas ją atvyko artimi giminaičiai.

Pasak premjerės, ji kvietimą dalyvauti renginyje gavo praėjusį ketvirtadienį. Pakvietimus į tokius renginius, I. Šimonytės nuomone, prezidentas Gitanas Nausėda galėtų išsiųsti ir šiek tiek anksčiau.

„Kvietimą aš gavau, jeigu neklystu, ketvirtadienį. Man atrodo, kad tokius dalykus galima planuoti šiek tiek labiau iš anksto“, – po Vyriausybės posėdžio surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo I. Šimonytė.

Premjerė teigia, kad šią dieną pas ją atvyko ilgai nematyti giminaičiai iš užsienio, todėl ji tvirtina pasirinkusi šeimos vertybes.

Vakar pas mane atvyko mano sesuo su šeima, kurios aš nemačiau pusantrų metų, tai aš pasirinkau šeimos vertybes, jeigu galima būtų taip pasakyti.

„Jau buvo vieša informacija: vakar pas mane atvyko mano sesuo su šeima, kurios aš nemačiau pusantrų metų, tai aš pasirinkau šeimos vertybes, jeigu galima būtų taip pasakyti“, – sakė ji.

Visgi Ministrų Kabineto vadovė atmetė mintį, kad tai, jog susitikime nedalyvavo ji pati ir dar keletas ministrų, gali iliustruoti gilesnį Prezidentūros ir Vyriausybės konfliktą.

„Nebuvo jokio (Vyriausybės narių – ELTA) tarimosi. Visi laisvi žmonės dalyvauti renginiuose, išskyrus tuos renginius, kurie yra absoliučiai protokoliniai ir juose dalyvauti privalu“, – įsitikinusi I. Šimonytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ELENA

ELENA portretas
ŠTAI KĄ PREMJEREI REIŠKIA VALSTYBĖ IR VALSTYBĖS ŠVENTĖS.

Valerijai , ką skaitote ?

Valerijai , ką skaitote ?  portretas
Tekste aiškiai rašoma PER VĖLAI GAVO KVIETIMĄ ! Ketvirtadienį ! Šimonytė jau buvo SUPLANAVUSI liepos 6 d - atvažiavo sesuo !!! Valstybės diena , kuri būna KIEKVIENAIS METAIS , tą pačią dieną , matyt nėra svarbi " tokiai gerai premjerei " ? Kas gali būti svarbiau antram asmeniui valstybėje , kuri net vietoje prezidento nori Lietuvą atstovauti anot konservatorių ! Eikit prasivėdinti , jei nesuvokiate kokioje pekloje, dėl šios vyriausybės negebėjimo spręsti klausimų SVARBIŲ LIETUVAI, mes atsidūrėme . Ši vyriausybė yra pati blogiausia per visą Nepriklausomos Lietuvos laiką - 31 metus .

Valerija

Valerija portretas
Negaliu atsistebėti,kiek daug lietuvėlėj piktų žmonių,net nemalonu skaityti tokius komentarus.Oficialioj šventėj ji dalyvavo,pasienį ir t.t.O pokylyje juk neprivaloma.Kodėl tiek kritikos ir šlykščių komentarų!Džiaukimės,kad turim tokią protingą ir gabią premjerę !
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių