I. Šimonytė: skiepyčiausi bet kuria ES registruota vakcina – ir „AstraZeneca“

Premjerė Ingrida Šimonytė teigia esanti pasiruošusi pasiskiepyti bet kuria Europos Sąjungoje (ES) registruota vakcina, įskaitant ir „AstraZeneca“, dėl kurios patikimumo pastaruoju metu visuomenėje sklando abejonės.

„Žinoma, aš skiepyčiausi bet kuria vakcina, kuri registruota Europos Sąjungoje arba bent jau Jungtinėse Amerikos Valstijose“, – portalo 15 min.lt laidoje „Išbandymas valdžia“ sakė I. Šimonytė.

ELTA primena, kad prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį patikino, jog, atėjus jo eilei skiepytis nuo COVID-19, tą jis galės padaryti „AstraZeneca“ vakcina. Tokiu būdu prezidentas ketina išsklaidyti viešojoje erdvėje sklandančias abejones dėl šios vakcinos patikimumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimukas

Klausimukas portretas
O kodėl ne Sputnik ar Navičiok?

tap pat pensininkė

tap pat pensininkė portretas
Klaipėda visur atsilieka.Graudu ir pikta matant,kaip skiepijama Kaune ir Vilniuje. Klaipėda tik imituoja skiepijimą. Rašo,kad šeimos gydytojai sudarinėja sąrašus. Gryna netiesa. Mano kaimynė yra 75-79 amžiaus grupėje.Prisirašiusi Nefridos kliinikoje. Niekas neskambina,o ir pati mėgino prisiskambinti,nepavyksta.,nors laikas jau eina.Niekas tų sąrašų nesudarinėja. Mes su vyru esame 70-74 metų grupėje, sakė tokius kitą savaitę skiepys, bet tylu,ramu. Kaune ir Vilniuje SMS žinute praneša kokia vakcina skiepys, tad žmonės ir apsisprendžia prieš eidami, todėl viskas vyksta sklandžiai, o pas mus kaip loterija. Gėda turėtų būti Klaipėdos savivaldybei, nemoka organizuoti proceso.

pensininkė

pensininkė portretas
aš ne Šimonytės amžiaus ir skiepytis ta AstrZenet vakcina nenoriu ar ne mano teisė rinktis dėl savo sveikatos
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių