Įvertino JAV prezidento kalbą NATO viršūnių susitikime: J. Bidenas atrodė labai gerai

Netylant diskusijoms dėl JAV prezidento Joe Bideno tinkamumo siekti antrosios kadencijos, Lietuvos vadovas Gitanas Nausėda sako, kad NATO viršūnių susitikime išgirdo įkvepiančią Baltųjų rūmų šeimininko kalbą.

„J. Bidenas atrodė labai gerai, jo kalba buvo tikrai įkvepianti. Jei kažkas ieškojo kažkokių fizinio silpnumo ženklų – tai tikrai galėjo nusivilti“, – žurnalistams sakė prezidentas po Vašingtone vykusios NATO viršūnių susitikimo atidarymo ceremonijos.

„Kalba buvo gera, kalba buvo, sakyčiau, fundamentali. Kalba buvo nukreipta į tai, kad mes remsime Ukrainą ir kad Vladimiras Putinas negali laimėti karo Ukrainoje, kad V. Putinas nelaimi karo Ukrainoje, nes patiria didžiulius nuostolius, ir kovoja ilgiau nei pats norėjo“, – Lietuvos žurnalistams akcentavo G. Nausėda.

ELTA primena, kad po silpno J. Bideno pasirodymo TV debatuose prieš D. Trumpą birželio pabaigoje kilo audringos diskusijos dėl to, ar 81-erių J. Bidenas yra tinkamas eiti pareigas dar vieną kadenciją. Keli J. Bideno Demokratų partijos kongresmenai jau viešai paragino jį trauktis iš rinkimų kovos.

Keliant klausimus dėl J. Bideno politinės ateities, antradienį Vašingtone NATO lyderiai susirinko į viršūnių susitikimą, kurio tikslas – pademonstruoti ryžtą prieš Rusiją ir paramą Ukrainai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš sužavėtas

Aš sužavėtas portretas
tik atrodė?????. turėtų pats suprasti, kad atsisakyti savo posto, bet atrodo kažkam naudinga, kad sukriošęs senis leistų visokiems ginklų biznieriams tęsti savo veiklą

Apgailėtinas vaizdelis

Apgailėtinas vaizdelis portretas
Nupepusiam seniui surąšė rinkiminę kalbą kuri nieko bendro su realybę neturi. Demokratų tijslas laimėti rinkinus. Tad žada NATO vasalams ur JAV rinkėjams viską. Apgailėtinas korumpuotas seniokas kuriam laimėti būtina nes reikia gelbėti sūnų norkomaną nuo kalėjimo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių