Pereiti į pagrindinį turinį

J. Neverovičius sakė bandęs įtikinti LLRA dėl R. Cytackos

2014-08-27 04:49
DMN inf.
V.Skaraičio/BFL nuotr.

Atleistas energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius sakė nesėkmingai mėginęs įtikinti Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LRRA) vadovybę, kad prieštaringai vertinama Renata Cytacka nebūtų skiriama viceministre.

„Bandžiau jiems išaiškinti tokio žingsnio žalą Lietuvos valstybės interesams, pačios partijos įvaizdžiui, tačiau supratau, kad mano argumentai – kaip į sieną“, - trečiadienį paskelbtame interviu „Lietuvos rytui“ sakė buvęs ministras.

J.Neverovičius partijos vadovų spaudimui sako nusileidęs, nes LLRA rėmėsi „mandatu iš beveik 100 tūkstančių gautų balsų“, be to, nepaklusęs „būtų buvęs apkaltintas, jog ministro kėdė svarbesnė už Lietuvos lenkų interesus“.

„Neabejoju, kad kartu tai reiškia, kad LLRA privalės pateikti pastarųjų įvykių paaiškinimą ir kaip tai padeda atstovauti toms idėjoms, kurias partija išsako per rinkimus. Manau, tai nebus lengva“, - kalbėjo J.Neverovičius.

LLRA deleguotas, bet partijai nepriklausantis J.Neverovičius iš pareigų buvo atleistas po to, kai nepaisant premjero prieštaravimų paskyrė LLRA narę R.Cytacką viceministre. LLRA antradienį paskelbė pasitraukianti iš valdančiosios koalicijos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų