Ką tik darbą pradėjusi viceministrė – jau etikos sargų akiratyje

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) ketvirtadienį pranešė pradėjusį tyrimą dėl pirmadienį darbą pradėjusios aplinkos viceministrės Rasos Vaitkevičiūtės elgesio.

Kaip teigiama pranešime, etikos sargai vertins gautą informaciją apie tai, kad R. Vaitkevičiūtė dar dirbama Aplinkos apsaugos departamente galbūt nedeklaravo ryšio su medžiotojų ir žvejų draugija „Medeina“.

„Be abejo padariau klaidą nedeklaruodama, pripažįstu tai“, – BNS sakė R. Vaitkevičiūtė.

Ji teigė, kad šiuo metu yra įregistruota kaip asociacijos „Medeina“ pirmininkė, tačiau asociacija neveikia jokios veiklos.

„Nieko neveikiam, ji niekada nieko neveikė ir nieko nedarė. Tiesiog aš ją gavau dovanų. Aš tiesiog esu užregistruota kaip pirmininkė. Organizacijos veikla nebuvo vykdoma ir jos nesiruošiama vykdyti“, – teigė viceministrė.

Pirmadienį viceministrą Martyną Norbutą pakeitusi 34-erių R. Vaitkevičiūtė yra dirbusi Kazlų Rūdos mokomojoje miškų urėdijoje, o pastaruoju metu dirbo Aplinkos apsaugos departamento Kauno valdybos Kauno agentūroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ha ha

Ha ha portretas
Matyt puikiai moka ciulpt.. laimingas mus ministras Mazeika...ha ha ha.....

kompetencija

kompetencija portretas
Kuruos miškus ,berods eigulė kelis mėnesius buvo tai didelė kompetencija

aišku

aišku portretas
moteris su baldakimu, namas menamai bus su mezoninu, atsikraustė būti karjeroje šalia/su naujas aam. Paprasta ir banalu. Kaip visi deja/beje.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių