Per karantiną parlamentarai į komandiruotes nevyks, renginiai Seime atšaukti

Kol Lietuvoje galios karantinas, uždarose patalpose numatyti Seimo renginiai lieka atšaukti, nutarė antradienį  posėdžiavusi Seimo valdyba.

Išimtys taikomos spaudos konferencijoms, kurias ir toliau rekomenduojama stebėti nuotoliniu būdu, ir renginiams, kuriuos galima surengti ir stebėti nuotoliniu būdu.

Taip pat Seimo valdybos sprendimu karantino metu lieka atšauktos Seime suplanuotos ekskursijos ir numatyti grupiniai susitikimai su lankytojais, rekomenduota šiuo laikotarpiu naujų ekskursijų ir susitikimų Seime nerengti.

Lietuvoje galiojant karantinui, Seimo valdyba taip pat paliko rekomendaciją Seimo nariams ir Seimo kanceliarijos darbuotojams nevykti į užsienio komandiruotes.

Beje, dėl karantino Seime nepavyko surengti suplanuotų renginių, skirtų Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30-mečiui ir Lietuvos Respublikos Steigiamojo Seimo 100-mečiui. Todėl Seimo valdyba nutarė suplanuotus, bet neįvykusius  Seimo renginius, įvertinus jų aktualumą ir organizavimo galimybes, surengti kitu laikotarpiu, atsižvelgiant į Vyriausybės ir į sveikatos apsaugos ministro – valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo – nurodymus ir rekomendacijas dėl renginių organizavimo.

Seimo valdyba rekomendavo Seimo kanceliarijai karantino metu pagal galimybes ir toliau organizuoti Seimo kanceliarijos personalo darbą nuotoliniu būdu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal

Gal portretas
Mazai susir gusiu ir mirciu... atidarykit sienas, leiskite buriuotis zmonems-ne tas bus.

...

... portretas
Tai GAL per karantiną ir karių svetur nesiųsit?.. :s

deinis

deinis portretas
Jo ,jeigu seimo nariai niekur nevyks ,tai ir neišleis irpinigų ,kurie nurašomi bėzdėluškoms ,kiek galės išvirti sriubos lekščių ,nejaugi jie pasiims sau ,būtų gerai kas paėmė ,kas atidavė ir kam ,juk demoratija ,laukiam per LTR,kažkur girdėjau ,kad pinigų skiriami iš biudžėto
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių