Konservatorė: R. Karbauskio ir A. Verygos kritika valdantiesiems – nepadori

  • Teksto dydis:

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos Seime seniūnė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė nepadoria laiko kritiką, kurią pirmadienį surengę spaudos konferenciją valdantiesiems pažėrė „valstiečių“ lyderiai Ramūnas Karbauskis bei Aurelijus Veryga.

„Ramūnas Karbauskis sugrįžo eterin pasakyti tai, ką patys galėjo padaryti. Sako – mes tiesiame ranką Vyriausybei. Ranką reikėjo ištiesti Lietuvos žmonėms vasarą ir rudenį, kuomet jau buvo galima numanyti antrosios bangos įsisiūbavimą. Jau, kaip patys sako, ir pamokas buvo išmokę, bet va, matyt, tik teorijoj. Nes praktika rodo, kad visi tie „mokslai“ veltui“, – feisbuke rašo konservatorė.

Ramūnas Karbauskis sugrįžo eterin pasakyti tai, ką patys galėjo padaryti. Sako – mes tiesiame ranką Vyriausybei.

„Lengva ir neatsakinga buvo iš anksto pasiskelbt nugalėtojais su aukštai iškeltom pergalės vėliavom pandemijos valdymo trasos pusiaukelėje. Nepadoru dabar baksnoti pirštu į bėgančius su papildomomis kliūtimis“, – pažymi ji.

„Valstiečių“ lyderis R. Karbauskis pirmadienį surengtoje spaudos konferencijoje pareiškė, kad kai kurios dabartinės dešiniųjų valdžios taikomos karantino priemonės yra „nesąmonė“, kokios jo vedama partija, jei būtų likusi valdžioje, niekada nebūtų dariusi. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderis bei buvęs sveikatos apsaugos ministras A. Veryga teigia, kad yra tiesiog būtina kalbėti apie alternatyvias kovos prieš koronaviruso pandemiją priemones. Pirmadienį surengtoje konferencijoje politikai pristatė LVŽS siūlymus atsisakyti baigiamųjų egzaminų, judėjimo kontrolės, pateikė siūlymus dėl smulkiojo verslo atnaujinimo.

Kiek anksčiau pirmadienį sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys teigė, kad į „valstiečių“ kritiką, jei ji pasirodys vertinga, įsiklausys.

„Labai vertinu visus pasiūlymus ir tikrai į juos įsiklausysiu, ir jei bus kažkas vertingo – tikrai atkreipsime dėmesį. O kritika yra labai gerai – ji stiprina, ir viskas su tuo yra tvarkoje“, – po Vyriausybės ekstremaliųjų situacijų komisijos (VESK) sakė sveikatos apsaugos ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Baisu kas darosi ka čia kvarksi tos varnos čmile bilotaite šimone dobrovolska tauta netekusi pragyvenimo šaltiniu aišku išskyrus maxsimas kuriais rupinatės turi paduoti jus i teisma ir kuo skubiau

kauniete TO JO

kauniete  TO JO  portretas
KAŽKAIP TAI ŠUDA SUREZGEI DEBILE NE PRIE VERYGOS O DABAR ASILE TUKSTANČIAI MIRŠTA ŽLUNGA VERSLAS ŽMONIU SVEIKATOS I DUOBE KRENTA LIETUVA O TU BUKIAU ŠUDA MALI

Anonimas

Anonimas portretas
Išlindo iš koncervų gyvatyno kritikė. Pasižiūrėk.į save kaip atrodai neišmanėle. Sėdi aferistų ir vagių partijoje ,lobsti savo naudai ir rašinėji nesąmones. Su kuo susidėjai tuo ir pati užsiimi...
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių