Konservatoriui užkliuvo Vyriausybės organizuojami padėkos koncertai

  • Teksto dydis:

Seimo narys Kęstutis Masiulis kreipėsi į Lietuvos Respublikos vyriausiąją rinkimų komisiją (VRK) prašydamas įvertinti ministro pirmininko Sauliaus Skvernelio siunčiamas padėkas ir Vyriausybės inicijuojamą akciją „Ačiū, Lietuva“, kurios metu žadama surengti koncertus. K. Masiulio teigimu, tai yra reklamos ir rinkimų agitacijos pažeidimas.

„Tai grubiausias reklamos ir rinkimų agitacijos pažeidimas, koks yra buvęs per visą Nepriklausomybės laikotarpį. Vyriausybė užsakinėja koncertus, Premjeras siunčia padėkas ir visa tai apmokama mokesčių mokėtojų pinigais. Ar tam Lietuvai yra reikalinga valdžia?“ – išplatintame pranešime teigia K. Masiulis.

Tai grubiausias reklamos ir rinkimų agitacijos pažeidimas, koks yra buvęs per visą Nepriklausomybės laikotarpį.

Premjero patarėjas Giedrius Surplys pirmadienį paskelbė, kad Vyriausybė inicijuoja padėkos akciją „Ačiū, Lietuva“, o birželio pirmąją žada trumpus koncertus visoje Lietuvoje.

„Vyriausybė nėra kultūros namai. Ji turi rūpintis valstybės valdymu, o ne organizuoti koncertus. Kito paaiškinimo, kam tie koncertai, padėkos, kaip tik noras paveikti rinkėjus, sunku sugalvoti“, – pranešime akcentuoja K. Masiulis.

Lietuvos Respublikos Seimo rinkimai numatyti 2020 m. spalio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas?

Kas? portretas
Veryga.

kanserva

kanserva portretas
atspekit: nei pats eda nei kitam duoda, kas?

Nepartiniui

Nepartiniui  portretas
juokaujate ? O kam remti verslą , kuris nepajėgia dirbti ar konkuruoti rinkos sąlygomis ? Iš kokių lėšų remti ? Biudžeto ? Vadinasi , aš moku mokesčius, perku ar ...pas verslininką ( nešu jam pelnus dar vienam namui , kelionei ar ....) ir dar už mano suneštus pinigus juos remti ? Rimtai ? Eikit šėko pjauti su tokiu verslu :) Nemoki - nedirbi , tai kaip elgiamasi su VISAIS DIRBANČIAIS . Todėl tegul geriau Skvernelis su muzikantais padėkoja žmonėms dalyvavusiems viruso suvaldyme . :) Išgyvenom - užsidirbsim , ne šiandien gal rytoj . :)))
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių