Konservatoriui užkliuvo Vyriausybės organizuojami padėkos koncertai

Grįžti į straipsnį

Kas?

Kas? portretas
Veryga.

kanserva

kanserva portretas
atspekit: nei pats eda nei kitam duoda, kas?

Nepartiniui

Nepartiniui  portretas
juokaujate ? O kam remti verslą , kuris nepajėgia dirbti ar konkuruoti rinkos sąlygomis ? Iš kokių lėšų remti ? Biudžeto ? Vadinasi , aš moku mokesčius, perku ar ...pas verslininką ( nešu jam pelnus dar vienam namui , kelionei ar ....) ir dar už mano suneštus pinigus juos remti ? Rimtai ? Eikit šėko pjauti su tokiu verslu :) Nemoki - nedirbi , tai kaip elgiamasi su VISAIS DIRBANČIAIS . Todėl tegul geriau Skvernelis su muzikantais padėkoja žmonėms dalyvavusiems viruso suvaldyme . :) Išgyvenom - užsidirbsim , ne šiandien gal rytoj . :)))

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Teisinga ir gera valdžia rūpinasi visomis gyvenimo sritimis, nes ji tarnauja visiems Lietuvos žmonėms. Atsibodo sąmokslo teorijos ir įtarinėjimai. Žmonės įvertins visas politines partijas pagal nuopelnus.

Nepartinis

Nepartinis portretas
Vyriausybė tik skolinasi pinigus ir mėto juos į kairę ir į dešinę - baisu! Kokį planą ji turi ekonomikai plėtoti? Kaip remia ar rems verslą!? "Prašokti ir pradainuoti " pinogus greitai moka ir visai nesvarbu kokiu tikslu, bet ar Lietuvai to dabar reikia? Juk už ačiū niekas nekoncertuos! Ar iš savo asmeninių pinigų Skvernelis lakstys po Lietuvą su koncertais? Trumpas, kad ir koks ten bebūtų , bet visų metų savo atlyginimo atsisakė vardam tos pagalbos šaliai! O čia, kaip rusai karo metu :čiastuškas" trauks! Tik Skvernelis taip ir tegali!

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
eitu kiauliu ganyti gal butu siokia tokia nauda

Gabrielius, lietuviukas

Gabrielius, lietuviukas portretas
Na gerai.man užkliuvo,30 metų Seime sėdintis, bet nieko gero nepadarantis K. Masiulis. Jis nė karto nebuvo išrinktas tiesiogiai vienmandatėje apygardoje, todėl gal tiesiog panaikinkime sąrąšinius rinkimus,ir palikim vienmandatinius. Tada į seimą nepaklius nesąmoningi žmonės.

P.K.Masiulis

P.K.Masiulis portretas
ir kiti opozicionieriai visur mato tik rinkimus.Bet koks valdančiųjų žingsnis iš paskos velka rinkimų vežimą .Patys nelaimėjo rinkimų nors ,, dovanėlės " pakišinėjo ,bet jau valdantieji dėl tų ,,dovanėlių " pensininkams,vaikams tai bijo ,kad laimės . Vyriausybė net trumpučio koncerto negali organizuoti ir padėkoti visiems ,atidavusiems daug jėgų ,širdies ,ištvermės didelės pasaulinės bėdos metu ?!

Oi varge varge

Oi varge varge  portretas
vėl konservatoriams blogai ? :) Rėkė kultūrai šakės , dainorėliai aimanuoja kiek " nuostolių " patyrė iš neįvykusių koncertų ir t.t ....stojo į eilę dėl skiriamų išmokų iš to pačio biudžeto , jei ką ... :)))) O dabar kada dainorėliai gali užsidirbti konservatoriams vėl blogai ? Ar blogai , kad " dėkoja Lietuvai " ? :) Žinote , man konservatorių ir liberalių jau nepatogu ir klausytis , nes mintys kas vis dėl to kenkia Lietuvai ir jos žmonėms , aplanko vis dažniau ...

O, prieš rinkimus

O, prieš rinkimus portretas
vėl tarakonai pradėjo vaidentis.

Galerijos

Daugiau straipsnių