Kultūros viceministre paskirta šias pareigas ėjusi G. Žemaitytė

Kultūros ministras Mindaugas Kvietkauskas į viceministrės pareigas skiria šiame poste iki šiol dirbusią Gintautę Žemaitytę.

Darbą tęsianti semiotikė, menotyros mokslų daktarė G. Žemaitytė rūpinsis meno ir kultūros edukacijos klausimais.

M. Kvietkausko politinę komandą papildė ir patarėja bendraisiais kultūros klausimais Gabija Čepulionytė, pastaraisiais metais dirbusi ministerijos Europos reikalų skyriuje. Anksčiau ji ėjo kultūros atašė Lietuvos ambasadoje Japonijoje, kultūros atašė pavaduotojos Lietuvos atstovybėje Europos Sąjungoje pareigas.

Literatūrologas, poetas, ilgametis Lietuvių literatūros ir tautosakos instituto direktorius M. Kvietkauskas kultūros ministro pareigas eiti pradėjo prieš dvi savaites. Jis šiame poste pakeitė dvejus metus dirbusią ministrę Lianą Ruokytę-Jonsson.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
čia kap ta paulikė iš Klaipedos ka paskirta.Tuščia vieta.Ir kaip jie nebijo tokius niekalus leisti į aukščiausius šalies postus?TAIGI ČIA VISŲ LIETUVOS ŽMONIŲ GYVENIMŲ VALDYMAS!

Gero nelauk

Gero nelauk portretas
Jeigu jau paliko sorošinę žemaitytę - gero ir naujų vėjų nelauk, viskas tęsis ta pačia kryptimi, ir Vyčio mes Lukiškių nematysime, nes sorošiniai statys bulvių žeminę, kad visiems mums nusispjautų į veidą. O gaila. Tikėjomės naujų vėjų. Tačiau išgirdus, kad kvietkelis studijavo judaistiką - to ir reikėjo tikėtis. Judai neleis klestėti Lietuvos menui.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių