L. Jonaitis po pergalės prieš R. Janutienę: mane sveikina, kad nugalėjau velnią

Žiemgalos vienmandatėje rinkimų apygardoje Seimo nario rinkimus laimėjęs socialdemokratas Liudas Jonaitis sako pirmą kartą per rinkimus susidūręs su tokia didele šmeižto kampanija.

Jis teigė sulaukęs sveikinimų, kad nugalėjo velnią.

„Turėjau varžovę Rūtą Janutienę. Ne pirmą sykį, trečią, dalyvauju Seimo rinkimuose, bet tai buvo kažkoks labai labai sudėtingas laikotarpis... Niekada negalvojau, kad žurnalistai gali kokį nors gandą sužinoję, neįsigilinę, šmeižti visokiais būdais. (...) Buvo tokia šmeižto kampanija, baisu baisu, niekada nėra buvę tokių dalykų“, – BNS sakė L. Jonaitis.

„Skambina iš visos Lietuvos, žinučių prisiuntė, sako: „Ačiū Dievui, velnią nurungei“, – teigė jis.

Socialdemokratas mano, kad rinkėjams kaip tik ir galėjo padaryti įspūdį jo kultūringas elgesys.

„Gal žmonėms patiko kultūringas požiūris, kitų neniekinimas“, – svarstė jis.

L. Jonaitis tvirtino turįs daug visuomeninio darbo parties: 17 metų buvo Profesinio mokymo asociacijos prezidentas, dirbo įvairiose teisės aktų rengimo darbo grupėse, ėjo buvusio premjero Algirdo Butkevičiaus visuomeninio patarėjo profesinio mokymo klausimais pareigas.

Skambina iš visos Lietuvos, žinučių prisiuntė, sako: „Ačiū Dievui, velnią nurungei.

„Einu į Seimą toliau dirbti, esu įpratęs po tuos koridorius vaikščioti, čia nėra, kad nukritau iš dangaus, be patirties“, – BNS sakė L. Jonaitis.

Jis teigė galįs dirbti ir Švietimo, ir Kultūros, ir Valstybės valdymo ir savivaldybių komitetuose.

Sekmadienį per antrąjį rinkimų turą už L. Jonaitį balsavo 5074, arba 56,16 proc., už R. Janutienę – 3817, arba 42,25 proc. rinkėjų.

Žiemgalos apygarda buvo aktyviausia iš visų trijų, kuriose sekmadienį vyko Seimo rinkimai, – čia valią pareiškė 9035, arba 25,02 proc. rinkėjų.

Į Seimą išrinktas L. Jonaitis šiuo metu yra Joniškio rajono savivaldybės tarybos narys. Į šias pareigas su pertraukomis jis renkamas nuo 1995 metų.

Seimo nario rinkimų šioje apygardoje prireikė, nes parlamentaro mandato atsisakė Vitalijus Gailius, šiemet išrinktas Joniškio rajono meru.

Rinkimai į laisvas Seimo nario vietas sekmadienį taip pat vyko Žirmūnų ir Gargždų vienmandatėse apygardose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joniškietis

Joniškietis  portretas
Jonaitis už Janutiene 20 kartų geresnis, bent jau mūsų visų nevadina žemumom ir Kaimiečiais. Žinoma lengviau yra teisti kita nei matyti save.Liudas dėl mokyklos ZŪM tikrai daug padarė. Nežiūrint į visą šmeižtą jis buvo geras direktorius! Tikiuosi jo karjera tikrai dar nesibaigs ir nudžiugins mus gerais darbais.

kad ir

kad ir portretas
jus ne mazesni velniai ,idomu ,kiek per metus praturtesit?

LLL

LLL portretas
Durniau tu durniau. Jonaiti tu jonaiti.IS KUR TU IS VIS ISSIRAUGEI? Baisios gaujos tvarinys
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių