L. Kasčiūnas stovykloje susiginčijo su migrantais

  • Teksto dydis:

Seimo narys Laurynas Kasčiūnas apsilankė migrantų stovykloje Vydeniuose. Ten politikas aštriai susiginčijo su migrantais, skelbia 15min.lt.

Kaip informuoja 15min.lt, konfliktas kilo, kai L. Kasčiūnas migrantams ėmė dalyti lapelius su perspėjimais ir aiškinti jiems, kad prieglobsčio prašymai bus atmesti.

Tuo tarpu migrantai ėmė įrodinėti, kad jie bėga nuo karo ar persekiojimo ir skundėsi gyvenimo sąlygomis.

Pranešama, kad įsiplieskęs ginčas baigėsi ramiai.

Primename, kad į Lietuvą per sieną su Baltarusija šiemet pateko daugiau nei 4,1 tūkst. neteisėtų migrantų. Vilnius kaltina Minsko režimą migrantų srautų organizavimu ir vadina tai hibridine agresija. Dėl jos šalyje paskelbta ekstremali situacija.

T. V. Raskevičiaus feisbuko vaizdo įrašas.

Siekiant sumažinti neteisėtos migracijos srautus, Lietuvos Vyriausybė yra apsisprendusi 508 kilometrų pasienio ruože su Baltarusija statyti tvorą. Fizinis barjeras turėtų būti pastatytas per metus ir kainuoti iki 152 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastaba dėl straipsnio pavadinimo

Pastaba dėl straipsnio pavadinimo portretas
Jis ne ginčijosi, o mėgino paaiškinti jiems situaciją. Tik tie ne itin stengėsi klausyti.

Rus

Rus portretas
Kur pagrindinis Lietuvos “p”, Raskevicius, kodel subininis nevyko pas mograntus juk sake kvies i LGBT.

Šaunuolis

Šaunuolis portretas
nors vienas atstovauja rinkėjams. Tik labai įdomu iš kur tiek informacijos prisirinkę nelegalai, kad lietuviai patys migravo , tik neturi tiesos kodėl ir kad reikia p. Kasčiūno veiksmus skusti seimo kontrolieriui? paruošti iš anksto kaimyninėje valstybėje ir tapatinant jų veiksmus su riaušėmis prie seimo -pilna režisūra? kur rankos siekia? už sienos atėjo su paruoštu scenarijumi ir laukia aktyvavimo? kiti dalyvauja reklaminių klipų kūrime kaip skriaudžiami nelegaliai kertantys , o esantys savo tikras emocijas išreiškia dergdami termosus ir reikalavimais dienpinigių ir viešbučio aptarnavimo , kur viska įskaičiuota veltui ? kas toliau? atsakymas vienas deportacija ir nedelsiant, valstybės siena- ypatingai saugoma, nes šitie tik bandiniai , kiti -tikri žali žmogeliukai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių