L. Kasčiūnas sureagavo į incidentą Latvijoje: tikriausiai tai reikės aptarti ir NATO formatuose

Pasirodžius informacijai apie Latvijoje sudužusį Rusijos karinį droną, krašto apsaugos ministras Laurynas Kassčiūnas teigia, kad šį incidentą reikės aptarti ir NATO formatuose.

„Tikriausiai reikės incidentą aptarti NATO formatuose, jeigu latviai tai inicijuos. Tikrai paremsime juos šiuo klausimu, kad turėtume diskusiją, kaip į tokias situacijas ateityje reaguoti. Reikia dar ir situacijos analizę pasidaryti, kad po to būtų galima dėlioti veikimo algoritmus“, – Eltai teigė L. Kasčiūnas, pabrėždamas Baltijos šalių oro gynybos stiprinimo svarbą.

„Aš manau, kad mūsų pasirinkta kryptis didesnį dėmesį skirti oro gynybai yra būtent tai, ką ir reikia daryti“, – akcentavo ministras.

Šeštadienį, Latvijos Rėzeknės savivaldybėje sudužo Rusijos bepilotis orlaivis (dronas), praneša šalies nacionalinis transliuotojas LSM, remdamasis Latvijos gynybos ministerijos Karinių viešųjų ryšių departamento informacija.

Šiuo metu atsakingos tarnybos, įskaitant policiją, tiria įvykio aplinkybes.

Latvijos kariuomenės duomenimis, Rusijos karinis bepilotis orlaivis į šalies oro erdvę įskrido iš Baltarusijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
lupus susistate pasiroses bucioti sykna. sake dokit man tik sansa as visems izbuciosiu syknos.

… portretas
Ir ką tu ten aptarsi tuo NATO formatu… kaip dar gyliau galvas į sikna susikisti ir toliau nieko nedaryti?:D

>Chi chi/tvarto pelėsiui

>Chi chi/tvarto pelėsiui portretas
taip per 8 minutes ruskiu kariuomenė/kap ir Batkos beja/ pastato per tokia upe pantonini tilta.Mūsų LR stebėtojai - karininkai ta patis matė jau prieš 10 metu kuomet dar Lietuvos ir amerikos pridurkai nebuvo priskalde malku. O tu seni jei negali nieko be tokio niekinio sudo išspaust iš savo kramės gal geriau nedaryk gėdos žilai galvai
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių