L. Linkevičius popiežiui pristatys bendrą Lietuvos ir Vatikano pašto ženklą

  • Teksto dydis:

Užsienio reikalų ministras antradienį vyks į Vatikaną, kur su Šventojo Sosto pareigūnais aptars tarptautinės bendruomenės pastangas spręsti šiuo metu kylančius iššūkius, susijusius su migracijos krize bei tarptautiniais konfliktais.

Per susitikimus su Šventojo Sosto valstybės sekretoriumi kardinolu Pietro Parolinu (Pjetru Parolinu) bei sekretoriumi santykiams su užsienio valstybėmis arkivyskupu Paulu Richardu Gallagheriu (Polu Ričardu Galageriu) taip pat planuojama aptarti tarpusavio bendradarbiavimą, pranešė Užsienio reikalų ministerija.

L.Linkevičius bendros audiencijos su Lietuvos pašto atstovais metu popiežiui Pranciškui pristatys bendrą Lietuvos ir Vatikano pašto ženklą, skirtą Žemaičių (Medininkų) vyskupijos įkūrimo 600 metų jubiliejui pažymėti.

Vizito metu ministras taip pat susitiks su La Sapienza universiteto akademine bendruomene ir skaitys pranešimą „Partnerystė krizių akivaizdoje: atsakas į kylančias grėsmes iš rytų ir pietų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai jau AMB palaimintuoju skelbiamas?..

Anonimas

Anonimas portretas
komjaunimo kiaulių į šventuosius nešventina,nes tokie komjaunuoliai ir vatikaną nuvarys nuo koto,paskiau visi vyskūpai išsibėgios dirbt į angliją
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių