Laikinasis Jonavos rajono meras R. Sinkevičius suformavo savo komandą

  • Teksto dydis:

Laikinai einantis mero pareigas Rimantas Sinkevičius pirmadienį suformavo savo politinio pasitikėjimo komandą – paskyrė savivaldybės administracijos direktorių ir du patarėjus.

Kaip nurodoma pranešime, savivaldybės administracijos direktoriumi paskirtas iki šiol šias pareigas ėjęs Valdas Majauskas, o abu buvę vicemerai – Birutė Gailienė ir Povilas Beišys – paskirti mero patarėjais.

„Laukia pasiruošimas žiemai ir daug nebaigtų darbų – tiek kelių infrastruktūros, tiek mūsų pramoninio parko, Rimkų parko sutvarkymas, biudžeto planavimas ir kiti dalykai. Svarbiausia, kad visi šie darbai vyktų darniai ir sklandžiai, todėl paskirti asmenys tęs pradėtus projektus“, - sako R. Sinkevičius.

ELTA primena, kad Lietuvos apeliaciniam teismui palikus galioti žemesnės instancijos sprendimą ir atėmus galimybę Jonavos merui Mindaugui Sinkevičiui trejus metus dirbti valstybės institucijose, prieš savaitę VRK nusprendė naikinti savivaldybės vadovo mandatą. Be to, komisija politiką išbraukė ir iš kandidatų į Seimą sąrašo.

VRK panaikinus M. Sinkevičiaus mero mandatą, pastarojoje savivaldybėje turės būti rengiami pirmalaikiai mero rinkimai. Iki tol, laikinai M. Sinkevičių pareigose pakeitė Ekonomikos ir inovacijų komiteto pirmininkas R. Sinkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>cha cha

>>cha cha portretas
Ką tu čia paistai vaikeze? Šitas žmogus buvo geriausias ministras pirmoje atkurtos Lietuvos Vyriausybėje.O tu vaikeli tikriausiai dar su “soske” vaikščiojai? Tai geriau patylėk.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ką tokie… gali duoti miestui ir Lietuvai?

Viduramžiai.

Viduramžiai. portretas
Šiknalaižynas dinastijai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių