Pereiti į pagrindinį turinį

Lemiama kova Seimo rinkimuose: opozicija turi planą prieš konservatorius

5 2024-10-23 12:21 klaipeda.diena.lt inf.

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Begalviai balsai

Balsuoti nereikia tiems, kurie atėję į rinkimus pamiršta galvą namuose. Pvz. išsirnko Petrą Gražulį į Europarlamentą, o jis net balsuoti nemoka. Todėl pasidarė sau gėdą paspaudęs mygtuką, kad yra prieš paramą Ukrainai. Pribalsuosite į Seimą visokių nemaušrių, teistų po keletą kartų ir bus košė, o ne Seimas. Paskui patys pyksite, ieškosite kaltų, kodėl Lietuvoje taip blogai.,
0
-1
>ir liberalams..

Na čia jūs jau per žiauriai. Nors..Pasižiūrėjus ką per tiek metų išdarinėja tiek Ženia tiek Sioma ghentvilai labai norisi taip galvot:D)
4
0
Atgarsiai

Kai kam rinkimai yra tik pasivaikščiojimas iki balsadėžių, bet ne gerai apgalvotas ir sąmoningas apsisprendimas. Eina balsuoti, nesusipažinę su kandidatų biografijomis, jų nuveiktais darbais, politine patirtimi. Kai kurie eina balsuoti, nes kažkur kažką girdėjo ar kažkas pasakė apie vieną ar kitą kandidatą. Dažniausiai netiesą. Ar nebus taip, kad koks rinkėjas toks bus ir išrinktasis. Įžvelgiu, kad likus kelioms dienoms iki II turo, galimai rinkėjai nepatobulėjo rinkimine informacija ir vėl rinks mažiau išprususius, svarbu, kad naujus iš naujai sulipdytos politinės grupuotės. Po to, ypač tokie menkai informuoti rinkėjai nepaliaujamai žviegs visose pakampėse, kaip skerdžiamos kiaulės skerdyklose, jog vėl išrinkti į Seimą ne tie.
0
-2
Ir liberalams - griežtas NE!

Liberalas E. Gentvilas labai daug vogė kartu su apskaitininke Ina iš Klaipėdos uosto. E. Gentvilas paskutiniu metu pasižymėjo kaip visiškas narkomanas, nusikliedėjo iki tiek, kad ėmė pasakoti apie kažkokį senelį, kuris jam paliko miško netoli jūros. O ties ta, kad jokio senelio su nuosavybe Gentvilas nėra turėjęs, o miškas, kurį pasisavino, nuo senovės valstybės nuosavybė, iš to miško eigulys surinkęs pajamas atiduodavo į valstybės iždą. Dar daugiau faktų: Gentvilas yra net Lietuvos pilietybės niekada neturėję ubagas žydas, jo senelis lyg pigi prostututė stovėdavo uostanmiestyje ant šaligatvio ir prisilupinėjęs surūdijusių vinių bandydavo nors skatiką užsidirbti, Tai reiškia, kad Gentvilas yra ne Lietuvos pilietis, nuosavybės niekada neturėjo, tai viso labo žydas su supuvusia galva, tai šiukšlė.
4
-2
Anonimas

Ar gali Kgb agentas grubliauskas būti seimo nariu. Absurdas
3
-2