Lietuva imasi riboti rusų atvykimą: įsileis tik atitinkančius nustatytus kriterijus

Bręstant regioniniam rytinių Europos Sąjungos (ES) šalių sprendimui neįsileisti turistines vizas turinčių Rusijos piliečių, Lietuva imasi apriboti rusų įleidimą į valstybę.

Trečiadienį perregistruotame Vyriausybės nutarimo projekte dėl nepaprastosios padėties pratęsimo siūloma nustatyti, kad „ribojamas Rusijos Federacijos piliečių vykimas per Europos Sąjungos išorės sieną“.

Anot projekto, į Lietuvą patekti galėtų tik Lietuvos Vyriausybės nustatytus kriterijus atitinkantys Rusijos piliečiai.

Šiuos kriterijus turėtų parengti Užsienio reikalų ministerija, suderinusi juos su kitomis regiono valstybėmis.

Baltijos šalių užsienio reikalų ministrai trečiadienį paskelbė iš esmės pasiekę susitarimą dėl ribojimų rusų turistams į jas atvykti ir nurodė, kad draudimai bus nustatyti nacionaliniais teisės aktais.

Regiono šalys imasi griežtesnių priemonių nei Europos Sąjunga (ES), linkusi sutarti dėl supaprastinto vizų režimo panaikinimo Rusijos piliečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
Prie visu nesamoniu musu aferiugos vis kepa savo jankyno padiktuotus istatymus Dievuli šventasis gelbėk musu lietuvėle nuo šitos šaikos kol dar karo nesukėlė

jOANA to uždaryti rusu parazitus ju kukone

jOANA  to uždaryti rusu parazitus ju kukone portretas
O ka mums daryti nuo tu smarviu ukrainiečiu kur mums juos ikišti kad neišlystu ir paliktu musu lietuvėle Per juos jau žmonės netenka darbu tai šlikščiausia tauta ant žemės užtai senas KGBistas juos taip myli tai jo broliai gal pasiims peklon

Jurga

Jurga portretas
NORĖČIAU KAD VISI UKROPAI IŠSINEŽDINTU LAUK IŠ LIETUVOS
VISI KOMENTARAI 107

Galerijos

Daugiau straipsnių