Lietuva ir Izraelis pasirašė susitarimą, bendradarbiaus kibernetinio saugumo srityje

  • Teksto dydis:

Krašto apsaugos ministerija ir Izraelio nacionalinis kibernetikos direktoratas ketvirtadienį pasirašė susitarimą, kuriuo numato dvišales specialistų konsultacijas bei bendradarbiavimą stiprinant šalių kritinės infrastruktūros atsparumą.

Kaip praneša ministerija, susitarime taip pat numatytas dalyvavimas kibernetinio saugumo renginiuose ir konferencijose.

„Kibernetinės grėsmės nepaiso sienų, todėl bendradarbiavimas su Izraeliu ir apsikeitimas aktualia informacija bei žiniomis padės sustiprinti mūsų abiejų šalių kibernetinį saugumą“, – cituojamas susitarimą pasirašęs Nacionalinio kibernetinio saugumo centro direktorius Liudas Ališauskas.

Vizito Izraelyje metu L. Ališauskas su Izraelio nacionalinio kibernetikos direktorato generaliniu direktoriumi Gaby Portnoy (Gabi Portnojumi) aptarė pastarųjų metų kibernetinio saugumo aplinkos pokyčius ir artimiausius praktinio bendradarbiavimo planus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tik juokas ima iš to piemenuko

Tik juokas ima iš to piemenuko portretas
Įsivaizduoja, kad Izraeliui rūpi jo piemeniški paistalai. Iš mandagumo priėmė. Tik Lietuvai iš to, apart nuotolių, apvalus nulis.

gabus anūkas .......

gabus anūkas ....... portretas
ne tik nuvyko Kristaus keliais bet ir pažadėjo kibernetiskai konsultuotis bėdoms spaudžiant

Kęstas

Kęstas portretas
Kinijos Xi priėmė su oficialiu vizitu Baltarusijos prezidentą, pagrindinį Putino sąjungininką. Panašu, kad A. Lukašenka yra protingas ir gabus vadovas, besirūpinantis jo šalimi, organizuojantis naudingą bendradarbiavimą su pasauline gamykla – Kinija. Kiekvienas Europos lyderis daro tą patį, tik pažiūrėkite į poną Scholzą iš Vokietijos. Išskyrus Lietuvą. Turime tingų ir beviltišką, nepotistišką, Landsbergį, pasiklydusį ideologinėse nesąmonėse, su kuriomis susiduriama internete. Landsbergis sugriovė lietuvių santykius su pasauline gamykla. Nausėda, Lietuvos Prezidentas, yra tiesiog didelis, gražus, kūdikis, kuris visiškai nieko negali daryti ir nieko nesupranta. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių