Lietuvos ambasadorių skyrimas apaugęs skandalais ir intrigomis

  • Teksto dydis:

Jau seniai Lietuvos ambasadorių skyrimas nebuvo apaugęs tokiais skandalais ir intrigomis. Bet panašu, kad bent vienas etapas pasistūmėjo iš mirties taško: užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis Seimo Užsienio reikalų komitetui pristatė keturis kandidatus į ambasadas be ambasadorių, praneša LNK žinių tarnyba.

G.Landsbergis leidžia suprasti, kad pagaliau pavyko suderinti naują Lietuvos atstovą Vašingtone. Lietuva ambasadoriaus JAV neturi jau nuo praėjusios vasaros.

"Tikimės, kad jį turėsime jau labai greitai. Galiu pasakyti, kad Užsienio reikalų ministerija yra pasiruošusi ir laukia šio balsavimo. Parvežu geras naujienas ir ruošiame dokumentus", - sakė G.Landsbergis.

Vis dėlto nei pavardžių, nei šalių neatskleidžia. Komiteto pirmininkas Žygimantas Pavilionis net pareiškė, kad jeigu atskleis - sės į kalėjimą.

Aišku viena - tarp G. Landsbergio pateiktų pavardžių nėra Gitano Nausėdos stumto kandidato.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaje

Vaje portretas
Kokia paslaptis!Kai tokie atlyginimai,tai gal ir norinciu nelabai yra?

Augis

Augis  portretas
Paskyrti broileri ambasadoriumi iČiukotka, galės vesti derybos su baltom kurapkos, daugiau isnekam tikes.

zmogaus zodis

zmogaus zodis portretas
Vatnykai,nelokit ant savo idejinio prieso landsbergio-kol jis gyvas,tol ir kgb gyva Lietuvoje,kremliaus chuilo turi i ka remtisJei tikime Dievo zodziu,zinome,kad visos paslaptys bus atskleistos,visi nieksai bus isaiskinti ir gaus atlygi ...
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių