Lietuvos valdžiai – būrėjų įspėjimai

Tarologas Leopoldas Malinauskas pranašauja, kad 2017-aisiais Lietuvoje bus galima įžvelgti sąsajų su 1917 metų įvykiais Rusijoje. Veidotyros specialistė Vilma Šiaučiūnienė, išanalizavusi trijų svarbiausių šalies vadovų veidus, perspėjo, kokias savybes slepia šių veidų bruožai. O štai kuo gali baigtis valdžios užmojai, įvardijo ir Lietuvos vyriausiąja ragana tituluojama Vilija Lobačiuvienė.

Žvaigždės metai

"Septynioliktieji metai ant nosies ir Septynioliktoji vyriausybė valdžioje. 1917-ieji buvo Vladimiro Iljičiaus Lenino, kurio tikroji pavardė Uljanovas, atėjimo į valdžią metai. Aš visuomet siūlau pasižvalgyti į tuos pačius metus ir įvykius, tik nutikusius prieš šimtą metų. Taro kortose 17-asis Didysis Arkanas reiškia žvaigždę", – aiškino tarologas L.Malinauskas.

Tarologijoje 17 numeriu pažymėta korta siejama su viltimi, emocijų išliejimu ir praeities nuoskaudų pasireiškimu, ši korta asocijuojama su gilia vidine ramybe, pusiausvyra, palengvėjimu, charizma ir įkvėpimu.

"V.Uljanovas buvo okultistas, o to jis mokėsi Leipcige ir Miunchene. Nenuostabu, kad jis nuo visų bažnyčių ir Kremliaus smaigų puolė lupti dvigalvius erelius, o jų vietoje kėlė penkiakampes žvaigždes, nes 1917 metų Arkanas reiškia žvaigždę. Aš nežinau, ar Vyčiui jau iškilo grėsmė. Žvaigždė yra vienas seniausių žmonijos istorijoje naudojamų heraldikos simbolių. Ji reiškia apsaugą ir amžinybę. Kol nebuvo krikščionybės, virš durų, ant staktos, buvo piešiama penkiakampė žvaigždė. Tik šiais laikais jau žymimi Trijų karalių vardų inicialai", – kalbėjo tarologas L.Malinauskas.

Buvo tikima, kad žvaigždės simbolis saugo nuo kerų, nužiūrėjimo ir blogio.

"Beje, tris šimtus metų Amerikos šerifai taip pat naudoja simbolį – žvaigždę rate", – pastebėjo tarologas.

L.Malinauskas naujai valdžiai prognozuoja kol kas visai sėkmingus metus: "Tik klausimas, ar jie atėjo dirbti, ar šlovintis?"

"Ir paaiškinsiu, kodėl. Tai, kad rinkėjai pasirinks šią politinę jėgą, buvo aišku iš karto. Be auksinių šaukštų skandalų vienoje politinėje barikadų pusėje, kita politinė pusė turėjo tokį premjerą, kuris vakare neatsiminė, ką sakė ryte. Jie už tai ir susimokėjo. Be to, juk nacija buvo puolama. Kalbu hipotetiškai. Globalizacija, pasaulio žmogaus sampratos, emigrantų invazija į Senąjį žemyną – visa tai nepatiko rinkėjams. Sielai nacija yra mokykla. Jei tikėsime tuo, kad siela gali atgimti įvairiose tautose, jai tenka išgyventi šių tautų istoriją, dramas. Todėl verta susimąstyti, kodėl sielai lemta buvo atgimti šioje tautoje", – svarstė L.Malinauskas.

Pranašauja šlovę

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sėkmę rinkimuose L.Malinauskas numatė dar prieš tautos balsavimą. Taro kortose būrėjas įžvelgė, kad šiai politinei jėgai šiuo metu yra šlovės valandos.

Kiek ilgai išsilaikys šios daugumos Vyriausybė, L.Malinauskas nedrįso tiesiai šviesiai prognozuoti, tačiau pastebėjo, kad artėjantys 2017-ieji gali būti permainų metai.

"Trinti rankomis, kad Europos Sąjunga gali subyrėti, yra neatsargu ir neprotinga. Todėl nemanau, kad bus drastiškų pasikeitimų. Tai veikiau ieškojimų, įdirbio permainoms metas. Kiekviena griūtis lemia chaosą. Nors spėčiau, kad kada nors ES kaip sūris bus sulaužyta į tris keturias dalis. Jas lems pinigų galios srautai", – kalbėjo tarologas.

Kalbėdamas apie Lietuvos ateitį ir sprendimus, kuriuos priima naujoji valdžia, prieštaravimų L.Malinauskas įžvelgia tik tikėjimo klausimu.

Bažnyčiai nepatiks, kad naujoji valdžia neša pagonybės vėliavą.

"Bažnyčiai nepatiks, kad naujoji valdžia neša pagonybės vėliavą. Tai ta sritis, kur Valstiečių ir žaliųjų sąjunga dar nenumatė konflikto. Beje, jau buvo mėginta mokyklose leisti vaikams pasirinkti galimybę tikybos pamokų metu susipažinti su pagonybės istorija. Buvo net norų įteisinti ją kaip oficialų tikėjimą. Anuomet atsakas buvęs labai įdomus. Atsirado siūlymas V.Kudirkos "Tautiškoje giesmėje" pakeisti vieną žodį – eilutėje "Tegul saulė Lietuvoj tamsumas prašalina", pakeisti į "Tegul Dievas Lietuvoj tamsumas pašalina". Žinoma, kad tai dvelkia vaikų žaidimais smėlio dėžėje. Reikia suprasti tai taip – lįsite, gausite atgal", – pastebėjo L.Malinauskas.

Nostradamu netiki?

Tačiau, pasak L.Malinausko, daugiau pavojų žmonijai gali sukelti ne vidinės rietenos, o gamtos katastrofos.

"Tai gali būti ir pražiopsoto asteroido grėsmė. Visiškai neseniai, gal prieš keturis mėnesius, pro Žemę praskrido asteroidas, kurio mokslininkai nesugebėjo pastebėti. Jei jis būtų kliudęs Žemę, sunku prognozuoti, kuo tai būtų baigęsi. Spėju, kad civilizacijos pabaiga būtų neišvengiama", – svarstė L.Malinauskas.

Paklaustas, ar įžvelgia tiesos Vangos ar Nostradamo pranašystėse, kurios kai kuriais aspektais sutampa, abu pranašai numatė krikščioniškojo pasaulio konfliktą su islamu.

"Bet jie pranašauja atominį karą Europoje. O aš manau, kad nugalės sveikas protas. Ar verta branduoliniu ginklu išnaikinti didžiules žemės teritorijas, jei į jas vėliau negalėsime įžengti du šimtus metų?" – gūžtelėjo pečiais tarologas.

Nostradamas atominį karą Europoje prognozavo dar 2011 metais. 2014-aisiais spindulinės ligos išvarginta Europa, pasak pranašo, jau turėjo ištuštėti.

Karas tarp musulmonų ir krikščionių turėjo baigtis 2016 metais, o 2018-aisiais esą pasaulyje turėtų įsiviešpatauti Kinija.

Lemtį neša septynetas

Tarologas L.Malinauskas, prognozuodamas ateitį Lietuvai, pastebėjo, kad skaičius 7 šalies likime atnešdavo permainų.

"1987 metais Nijolės Sadūnaitės mitingas prie Adomo Mickevičiaus paminklo buvo lyg pokyčių pranašas. Septyni yra pergalės skaičius. Dievas šešias dienas kūrė pasaulį, o septintąją – jam pasisekė", – juokavo tarologas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
visus burejus ant lauzo.Sau burkites,nes kai paburiat tai nei verk nei juoktis.

Lietuvos būrėjams - valdžios įspėjimai | KaunoDiena.lt

Lietuvos būrėjams - valdžios įspėjimai | KaunoDiena.lt portretas
Jei šnekėsite nesamones, atsidursite Lukiškėse! :-)

...

... portretas
Kai tų 'būrėjų' daug, tai bent vienam pasisekt gali.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių