Lietuvos žaliųjų partijos lyderė Seimo rinkimų antrame ture remia Laisvės partijos kandidatus

Lietuvos žaliųjų partijos (LŽP) pirmininkė Ieva Budraitė teigia antrajame Seimo rinkimų ture palaikanti Laisvės partijos kandidatus.

„Manau, kad Seime privalo išlikti aiškus ir tvirtas balsas ginantis žmogaus teises. Balsas, skambantis, kai vis dar ignoruojamos moterų teisės. Balsas, neabejingas gyvūnų gerovei. Jaunimo interesus įgarsinantis balsas. Aušrinė Armonaitė, Tomas Vytautas Raskevičius, Morgana Danielė yra įrodę, kad gali tuo balsu būti. Manau, jie juo išliks, jei tokį šansą pakarotinai gaus“, – pirmadienį savo „Facebook“ paskyroje paskelbė LŽP lyderė.

ELTA primena, kad spalio 13 d. įvyko pirmasis Seimo rinkimų turas. Suskaičiavus vienmandačių ir daugiamandatės rinkimų apygardos rezultatus, socialdemokratų partija jau užsitikrino 20 vietų parlamente, konservatoriai kol kas pelnė 18, o trečioje vietoje likusi R. Žemaitaičio vedama „Nemuno aušra“ – 15 mandatų.

Be to, Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ jau iškovojo 8 Seimo nario mandatus, tuo metu Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) – 6.

Išreikšti savo pilietinę valią prie balsadėžių atėjo 52,06 proc. Lietuvos rinkėjų. Dėl 141 Seimo nario mandato rungiasi 14 partijų ir viena koalicija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jONAS

jONAS portretas
žalieji daugiau turėtų rūpintis Lietuvos grožiu ir taršos mažinimu. Pasiūlymai- mažinti prekių įpoj\kavimo taros. Neturi būti vykdomas toks ralis, kuris teršia aplinka. U-ždrausti šonslydžio varžybas , nes ten kalnai dūmų,Nereikalingos vatžybos su transporto priemonėmis,kurios naudoja degalus. Mažinti orlaivių skrydžių.Į turistines keliones kuo daugiau traukiniu. Nesutvarkyti kolūkių fermų ir kitų statinių griūvėsiaiTai turėtumėt inventaruiizuoti ir kuo greičiau pašalinti Tai matytusi Jūsų kom\nkretus darbas. O dabar išlendat tik per rinkimus.

siaips

siaips portretas
Po truputi ryškėja save pasivadinusiu žaliaisiais tikrasis veidas ir kur jų kelias eina: LGBTQ + radikaliu feminisčių sueitis = valdžia ir diktatūra. O kasdienybės tikslai tai kraštutinės jėgos suformavimas sukuriant atskira socialine bendruomene iš LGBTQ ir feminisčių. Spartuoliu getai ir proletariniu komunų gyvensenos puoselėjimas. O siaips Raskevic negina žmogaus teises, jis proteguoja ir kuria vienos socialinės mases privilegijas ir teises, tad save pasivadinusi žalioji o tiksliau kalbos demagogė neturėtu užsiimti melagienomis.

Cha

Cha portretas
O pazaliave pasirodo taip pat ir uodegoje parudave... nu geras... dar viena lgqbt partijele. Nu jo zole zalios spalvos, o ruko tai belekurie rudziai...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių