Meras šiauliečius nuramino savotiškai: virusas tiesiog nori gyventi

  • Teksto dydis:

Šiaulių mero Artūro Visocko pasamprotavimai socialiniame tinkle apie pasaulyje plintantį ir žmonėms paniką varantį koronavirusą sukėlė internautų sujudimą.

Šiaulių vadovas įsitikinęs, kad problema yra tikrai ne virusas, pasak politiko, virusas tiesiog nori gyventi.

„Akivaizdu, jog didesnė problema yra tikrai ne virusas. Jis tiesiog nori gyventi. Esu tikras, jog žmonės taip pat nori gyventi? Mes turime protą, mokslą, ligonines ir kitokius dalykus. Ką turi virusas? Kokios jo galimybės?“ – retoriškai klausė Šiaulių meras.

Šiauliečiams tokie miesto vadovo žodžiai pasirodė gana filosofiški, bet nelabai raminantys.

„Tikrai labai filosofiška, gal priimkiti į savo plaučius tą virusą, mere, ir tegu sau gyvena...“ – mero žodžius pakomentavo viena šiaulietė.

Buvo ir tokių, kurie mero pokštus tarėsi puikiai supratę.

„Tiems, kas tanke ir nesuprato mero „bajerio“: gyvenkit ir dirbkit ramiai, nes žiniasklaidos keliamos isterijos mus jau išmarino Ebolos, Zika virusais, kiaulių ir paukščių gripais. O dar kasmetiniai gaisrai Sibire ir Australijoje visą orą išdegino. Kiekvienais metais (beveik) vardan reitingų ir „klikų“ surandamas vis naujas baubas“, – žmones ramiai dirbti ir nepanikuoti ragino kitas internautas.

Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis, COVID-19 protrūkis nusinešė daugiau kaip 2,7 tūkst. žmonių gyvybių. Naujuoju koronavirusu beveik 40-yje šalių užsikrėtė daugiau kaip 81 tūkst. žmonių, didžioji jų dalis išlieka Kinijoje. Lietuvoje iki šiol nėra patvirtintas nė vienas koronaviruso atvejis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Šiauliškis meras žinojo ką sako (bet, anot jo, šiauliškiai nenusipelnė teisės gyvent).

kvailai pasakyta

kvailai pasakyta portretas
kvailai pasakyta

...

... portretas
O Kaune... matyt, tasvirusas krabams nepavojingas :/
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių