Minint Sausio 13-ąją, 20 parlamentarų prašo suteikti žodį visuomenininkams

20 Seimo narių kreipėsi į Seimo pirmininkę Viktoriją Čmilytę-Nielsen, prašydami, minint Sausio 13-ąją Nepriklausomybės aikštėje, suteikti žodį vyskupui Jonui Kauneckui, visuomenininkams Žydrūnui Savickui, Jurga Karčiauskaitei-Lago ir Romui Dambrauskui.

Šiame Seimo nario Petro Gražulio inicijuotame kreipimesi siūloma suteikti žodį šiems visuomenininkams iš karto po 12 val. įvyksiančios Laisvės gynėjų dienos minėjimo ir Laisvės premijos įteikimo „Lietuvos Katalikų Bažnyčios Kronikos“ bendradarbiams ceremonijos Nepriklausomybės aikštėje.

Lietuvos regionų frakcijos narys P. Gražulis mano, kad visuomenės veikėjai galėtų išsakyti savo požiūrį į dabartinę situaciją Lietuvoje.

„Jie – žinomi veikėjai. Todėl 20 Seimo narių prašo pakviesti juos ir suteikti žodį, kad jie išsakytų savo požiūrį į dabartinę situaciją Lietuvoje, kiek yra likę tos demokratijos, ar vėl nereikės jos ginti“, – Eltai sakė P. Gražulis.

Kreipimąsi pasirašė Seimo nariai P. Gražulis, Vigilijus Jukna, Valdemaras Valkiūnas, Artūras Skardžius, Valius Ąžuolas, Dainius Gaižauskas, Juozas Varžgalys, Mindaugas Puidokas, Vaida Giraitytė-Juškevičienė, Guoda Burokienė, Dainius Kepenis, Jonas Pinskus, Algimantas Dumbrava, Gintautas Kindurys, Eugenijus Jovaiša, Kęstutis Mažeika, Robertas Šarknickas, Stasys Tumėnas, Česlavas Olševskis, Beata Petkevič.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linas

Linas portretas
Lago ir Savickas pasirodo "visuomenininkai" :-D Viena pastoviai subinę šildo Ispanijoj ir nuolat postina antivax'o propagandą, kitas svorius tampo. Bet kažką jie tipo visuomenei nuveikė :-D

Kunigas

Kunigas portretas
Atsiminkite šiuos vardus kas pasirašė tai žmonės kurie dar gina demokratija

darom

darom portretas
pagarba
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių