Ministras A. Veryga išleistas gydytis namo

Praėjusią savaitę dėl plaučių uždegimo Kauno klinikose atsidūręs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga antradienį išleistas gydytis namo.

Po intensyvaus šešių dienų gydymo Kauno klinikose sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga šiandien ryte išleistas namo. Jo sveikatos būklė stabilizavosi, o sudėtinga situacija – jau praeityje. Tačiau gydymas – dar nebaigtas“, – BNS sakė ministro patarėja Lina Bušinskaitė-Šriubėnė.

Anot jos, ministras pats automobiliu iš ligoninės parvyko namo į Kauno rajoną. Šią savaitę darbe jis dar nepasirodys – nedarbingumas jam tęsiasi iki šios savaitės pabaigos.

„Jei po paskirto ambulatorinio gydymo viskas bus gerai ir medikai neįžvelgs grėsmės sveikatai, nebus požymių, kad gali „atkristi“, ministras kitą savaitę turėtų pasirodyti darbe“, – teigė patarėja.

A. Veryga į medikus kreipėsi praėjusį trečiadienį, kai kasmetinė ministrą kamuojanti alergija žiedadulkėms peraugo į virusinę infekciją, kuri komplikavosi į plaučių uždegimą.

Pranešama, kad ministras sirgo ne tymais, tačiau medikams nepavyko tiksliai nustatyti, kokia tiksliai virusinė infekcija užpuolė ministrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mikna

Mikna portretas
Bl... kokia svarbi naujiena !

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Pakelėse reikalingi perspėjimai;,,-Atsargiai vairuokite,paleido Verygą''.

melas

melas portretas
tai generiniai vaistukai nepadejo vaziuoja namo gerais gidytis o peizes gydausi pigiausiais
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių