Ministrė sąlygomis nepatenkintiems migrantams: neturime galimybės suteikti 5 žvaigždučių viešbučio

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė, atsakydama į šalyje apgyvendintų nelegalių migrantų išsakomas pastabas dėl jiems sudarytų prastų sąlygų, pažymėjo, kad pirmiausia Vyriausybė siekia tinkamai aprūpinti moteris su mažamečiais vaikais.

„Mes tikrai neturime galimybių užtikrinti 5 žvaigždučių viešbučio sąlygų. Mūsų prioritetas šiuo metu yra pažeidžiamos grupės. Tai yra motinos, mažamečiai vaikai. Darome sprendimus, kad tie asmenys būtų perkeliami į geresnes sąlygas“, – trečiadienį prieš Vyriausybės posėdį atsakinėdama į žurnalistų klausimus sakė A. Bilotaitė.

Mes turime ir savo, Lietuvos Respublikos piliečių, kuriems taip pat yra kartais net prastesnės, sakyčiau, sąlygos, nei tų pačių migrantų.

Tuo tarpu kitiems nelegaliems migrantams, pasak ministrės, teks pakentėti ilgiau.

„Kas susiję su jaunais stipriais vyrais, suprantama, jiems teks šiek tiek pakentėti, kol atsiras kitos galimybės, moduliniai nameliai ar kitos vietos, kur juos galėsime perkelti“, – tvirtino politikė, kartu pažymėdama, kad ir kai kuriems Lietuvos piliečiams ne visada yra užtikrinamos pakankamai geros sąlygos.

„Prašome kantrybės. Lietuva tikrai neturi tokių nei materialinių, nei kitų galimybių visiems geras sąlygas užtikrinti. Mes turime ir savo, Lietuvos Respublikos piliečių, kuriems taip pat yra kartais net prastesnės, sakyčiau, sąlygos, nei tų pačių migrantų“, – tvirtino A. Bilotaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
Gali emigrantam užleisti seimo viežbuti

Kokius

Kokius portretas
Dar kviestus svecius,atsibusk,juk tai isibroveliai,nelegalai

Na ir nesvetingi tie lietuviai

Na ir nesvetingi tie lietuviai portretas
Kviestus svecius palapinese laiko. Kokia gėda. Ką žmonės pasakys!
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių