Pereiti į pagrindinį turinį

Mįslė: ką Prancūzijos prezidentas naktį veikė su serialo „Auklė“ žvaigžde?

Twitter nuotr.

Ką Prancūzijos prezidentas François Hollande'as turi bendro su kultinio TV serialo „Auklė“ žvaigžde Fran Drescher ir ką su ja veikia vidurnaktį?

Tokia tema jau keletą dienų čiauška prancūzai. Į Prancūzijos prezidento dienotvarkę toks susitikimas tikrai nebuvo įrašytas, o jo atstovai apie privačią šalies vadovo vakarienę su amerikiečių aktore jokių komentarų nepateikė. Visgi TV žiūrovams puikiai pažįstama skardžiabalsė žavi „auklytė“, rodos, vakaru liko labai patenkinta.

1 val. ryto 58-erių aktorė savo „Twitter“ paskyroje įdėjo asmenukę su iš pažiūros ne mažiau patenkintu F. Hollande'u. Ir pridūrė lakonišką komentarą: „Aš ką tik vakarieniavau su Prancūzijos prezidentu. Ooh la la“. Kaip tik pastarasis jaustukas ir pakurstė internautų fantaziją – juokaujant kuriami keisčiausi prezidentinio vakarėlio scenarijai. O žinant F. Hollande'o silpnybę aktorėms, peno kalboms tikrai netrūksta.

Kad ir koks paslaptingas ir spėlionių keliantis buvo poros susitikimas, galų gale prancūzai prieina prie vienos išvados: kad šalis būtų pagaliau tinkamai valdoma, Prezidentui tikrai trūksta geros auklės. 

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų