N. Cesiulis: artėjant rinkimams tampa nepopuliaru būti daugumoje

Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis patvirtino, kad miesto taryboje subyrėjo valdančioji dauguma iš koalicijos pasitraukus „valstiečių“ atstovams. Politikas teigia „valstiečių“ pasitraukimą iš koalicijos siejantis su artėjančiais Seimo rinkimais, kai politikams tampa paranku būti opozicijoje ir kritikuoti valdančiąją daugumą.

„Vieni išeina, kiti ateina. Aš manau, kad sprendimams priimti visą laiką yra dauguma“, – Eltai teigė N. Cesiulis.

Alytaus miesto meras „valstiečių“ pasitraukimą iš tarybos valdančiosios daugumos sieja su artėjančiais rinkimais į Seimą. Politikas įsitikinęs, kad artėjant rinkimams tampa nepopuliaru būti daugumoje.

„Matome, kad daugelis partijų ar judėjimų ruošiasi rinkimams ir dabar, kai reikia priimti nepopuliarius sprendimus, tai tiesiog populiariau ir geriau yra būti opozicijoje ir kritikuoti, nei būti pozicijoje ir prisiimti atsakomybę prieš miestą“, – tikino Alytaus miesto meras.

„Tai yra normalus procesas, po Seimo rinkimų situacija bus dar kitokia“, – pridūrė jis.

Alytaus miesto meras „valstiečių“ pasitraukimo iš koalicijos nesureikšmina ir akcentuoja, kad svarbiausias tikslas yra priimti reikiamus sprendimus Alytaus miestui.

„Nesureikšminama yra, kad laikinai kažkas išėjo. Kažkas kitas ateis. Svarbiausia mums yra priimti reikalingus sprendimus Alytaus miestui ir Alytaus žmonių gerovei“, – kalbėjo politikas.

N. Cesiulis akcentuoja, kad geriems ir miestui reikalingiems sprendimams priimti nereikia nei daugumos, nei mažumos. Pasak politiko, geri sprendimai ir taip priimami yra. Alytaus meras taip pat neatmeta galimybės, kad artimiausiuose miesto tarybos posėdžiuose gali būti suformuota nauja valdančioji dauguma.

„Priimti sprendimus, kurie yra priimami tarybos balsų dauguma, problemų nekils. Šiam momentui daugumos nėra, bet manome, kad artimiausiuose posėdžiuose gali vėl susiformuoti nauja valdančioji dauguma“, – sakė N. Cesiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
ok vyrukas tas Cesiulis, labai daug ka teisingai nori padaryti, bet ne nuo jo vieno priklauso.Pvz. drevinuko ir kt.mokyklele iskelti i normalias mokyklas, o ten vel atkurti vaiku darzelius kuriu truksta Alytuje, uzdaryt pustuste likiskeliu mokykla, t.p.Likiskiu parke, prie baznyteles, padaryt pesciuju takeliu, suoleliu, keleta treniruokliu. Tikiuosi zmogus sutvarkys bent jau siuos darbus ir mes ji butinai palaikysim

neidomu

neidomu portretas
Slykstus saves reklamavimas ir didziulis noras patekti i seima ir giriantis kad jis vienas daro gerus darbus Man tai labai slykstu ziureti i jo savireklama ir as manau kad Alytaus gyventojai neuzkibs uz Cesiulio savireklamos man slykstu prisiminti kada per gaisra Alytuje specialiai issisuodines veida demonstravo visai Lietuvai koks jis didvyris gesinant gaisra kada visi kiti gaisrininkai be poilsio dirbo istisas paras.Mano nuomone pats didziausias kaltinikas del sio gaisro kaip tik yra Cssiulis juk jis puikiai zinojo apie sia TIKSINCIA BOMBA bet labai artimai draugavo su sios imones GASPADORIUMI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kam komentuoti nesąmones ir rodyti kvailumą
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių