P. Gražulio patarėju tapęs K. Krivickas: Petras tampa lietuvišku D. Trumpu

Tautos ir teisingumo sąjungos (centristų-tautininkų) pirmininko pavaduotojas žurnalistas Kristupas Krivickas jungiasi prie Seimo nario Petro Gražulio politinio pasitikėjimo komandos, tapdamas jo patarėju Seime.

Apie tai jis pranešė ketvirtadienį Seime surengtoje spaudos konferencijoje, kurioje dalyvavo kartu su Seimo nariu P. Gražuliu ir jo patarėju Nagliu Puteikiu.

„Tampu jo (P. Gražulio) patarėju Seime. Tai yra labai logiškas ir nuoseklus veiksmas, apsisprendimas, kadangi mes visi trys esame Tautos ir teisingumo sąjungos vadovai“, – sakė jis.

K. Krivickas taip pat pranešė, kad Teisingumo ministerija oficialiai patvirtino ir įregistravo suvažiavimo sprendimą išrinkti P. Gražulį Tautos ir teisingumo sąjungos pirmininku.

Anot jo, oficialiai taip pat buvo įtvirtintas partijos pavadinimas – Tautos ir teisingumo sąjunga (centristai-tautininkai).

Petras tampa lietuvišku Donaldu Trumpu.

K. Krivickas mano, kad pastarųjų  dienų skandalai, rezonansinės istorijos, kurios taip aktyviai žiniasklaidoje yra siejamos su P. Gražuliu ir N. Puteikiu, yra susiję su jų „politine veikla, pažiūromis,  vertybėmis, kurios akivaizdžiai yra nepriimtinos žiniasklaidos savininkams, galbūt visuomeniniams politiniams partneriams ir netgi kolegoms žurnalistams.“

„Labai apmaudu, kad pastaruoju metu žiniasklaida, atakuodama P. Gražulį ir N. Puteikį, ieškodama bet kokio preteksto, bet kokios dingsties pritempti ir kompromituoti sąjungos lyderius, pati elgiasi kaip politinė partija“, – sakė K. Krivickas.

Jo teigimu, publikacijos apie P. Gražulį ir N. Puteikį domina skaitytojus, surenka didelę auditoriją. „Petras tampa lietuvišku Donaldu Trumpu“, – sakė K. Krivickas, pastebėjęs, kad „kol kas žiniasklaidos reitingas krinta, o Petro – kyla“.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Negalvojau kad ir Krivickas toks durnas.

ups

ups portretas
vargana ta jų kompanija....bet gi toks tokį susiranda....žmonės, balsuokit galva, o ne kita vieta....nes jau nebejuokinga, kas valdžioje darosi....

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Trys broliai ir visi kandidatai į trečio brolio titulą. Jie Tampa tikri Laugalių vyrai su Petru priešakyje.
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių