P. Gražulis iš anksto skuba Seimo rezoliucija pasveikinti D. Trumpą

Nors Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) prezidento rinkimų baigtis vis dar nėra aiški, Seimui siūloma priimti rezoliuciją, „sveikinančią išrinktąjį Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) prezidentą Donaldą Trumpą“.

Jos projektą įregistravęs Seimo narys Petras Gražulis siūlo nuoširdžiai pasveikinti išrinktąjį JAV prezidentą D. Trumpą ir palinkėti jam „ visokeriopos sėkmės einant šias atsakingas pareigas bei įgyvendinant tarptautinės ir vidaus politikos įsipareigojimus“.

Rezoliucijos projekte akcentuojamas  JAV ir asmeninis šios šalies prezidento vaidmuo užtikrinant saugumą ir stabilumą Europoje ir visame pasaulyje.

Rezoliucijos projekte kalbama taip pat apie nuoširdžius, ilgalaikius, istorinius Lietuvos ir JAV tautų saitus, dėkojama JAV ir jų prezidentams už nuolatinę ir ryžtingą vykdytą Baltijos valstybių okupacijos nepripažinimo politiką.

Taip pat siūloma įsipareigoti stiprinti strateginį bendradarbiavimą su JAV.

ELTA jau skelbė, kad šiuo metu JAV prezidento rinkimų baigtis vis dar nėra aiški, laukiama rezultatų iš kelių likusių svyruojančių valstijų. Tikimasi, kad išsamesni rezultatai bus paskelbti trečiadienio vakarą Lietuvos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na  portretas
nieko keisto - Gražulis viens-prie-vieno savo elgesiu ir manierom yra toks kaip Trampas

varnas

varnas portretas
nesuprantu tokio posakio, kam ir dėl kuo tamsta smagini savo kombinacijos žingsnius juk nuo to niekas nepageres tau, klajojančiam po seima, juk nuo seimo tu nebegali sau duonos kasnio uždirbti, ir pastoviai drumsti ramybe sau ir visiems ir to pačiu birutei žuvininkei dukrytei palikatai, ar bta mergelė būtu su tavim prasidėjusi jeigu neseimo kedė tavo buvusio sedėjime prodiuseris laviroti moki, ne visi taip sugebėtu, tavo bajeri suprasti, sėdėtum sau koldunus gamintum maitintum visus ir dukrele koldunais patenkintas būtum o daba vėl ten aš čia esu, komedijantas, žiūrėkite manę išrinko, nesuprasi toks toki pažino ant alaus pavadino,

Gražuli

Gražuli portretas
nedidink partinių sektų sielvarto:D)
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių