P. Gražulis gėjų eitynėse nedalyvaus: aš boikotuoju

Šūkiu „Už Lietuvą, vyrai“ per gėjų eitynes anksčiau išgarsėjęs Seimo narys Petras Gražulis sako, kad šiais metais eitynėse nedalyvaus ir protestuos jas boikotuodamas.

„Šiandien visi pasidarė tolerantiški, faktiškai reikia dabar boikotuoti ir nekartoti to, ką jie daro. Vieni eina į paradą, kiti kviečia eiti šeimomis į paradą. Tai nesąmonė. Aš boikotuoju, tai irgi yra protestas“, - Eltai sakė P. Gražulis.

Per gėjų eitynes dėmesio centre atsidūręs parlamentaras P. Gražulis 2013 metų spalį išsaugojo teisinę neliečiamybę. Seimui pritrūko balsų, kurie būtų leidę priimti rezoliuciją dėl jo laisvės suvaržymo, primena ELTA.

Tuometinis generalinis prokuroras Darius Valys kreipėsi į Seimą, prašydamas leisti suvaržyti Seimo nario P. Gražulio laisvę administracinio teisės pažeidimo byloje. Dėl politiko elgesio per gėjų eitynes tai padaryti jį paprašė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

„Baltic Pride“ 2019 – tai didžiausias LGBT bendruomenės renginys, kuriame dalyvauja LGBT bei juos palaikantys asmenys iš Lietuvos, Baltijos šalių bei visos Europos. Šiais metais „Baltic Pride“ renginiai vyks birželio 4-9 dienomis Vilniuje.

Renginio kulminacija taps Gedimino prospekte birželio 8 dieną vyksiančios eitynės „Už lygybę!“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Uropos pidaru propoganda iskripeliu ,siutejimas ir seimas taipalaiko

Vardas

Vardas portretas
Kodel seksualiniai iskrypeliai - pederastai pravardziuojami gejais?

viltis

viltis portretas
Tai gal nors Šimašius su Šimonyte sudalyvaus?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių