P. Saudargas: tolesni M. Majausko ryšiai su konservatoriais priklausys nuo jo paties

Tai, kaip toliau klostysis iš konservatorių pašalinto Mykolo Majausko santykiai su partija, labiausiai priklausys nuo jo paties, sako Seimo vicepirmininkas, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininko pavaduotojas Paulius Saudargas.

Jis teigia gerbiantis M. Majausko sprendimą antradienį pasitraukti iš Seimo Biudžeto ir finansų komiteto (BFK) pirmininko pareigų ir mano, jog „durys yra atviros“ tiek partijos, tiek frakcijos atžvilgiu.

Vis dėlto P. Saudargas tikina jaučiantis labai individualius M. Majausko „veiksmus ir tą žaidimą visoje šioje istorijoje“.

„Tu gali manyti vienaip, kalbėti vienaip, bet yra labai daug ir tokio vis tiktai individualių pasirinkimų“, – Žinių radijui sakė konservatorius.

„Kaip toliau bus, ko gero, labai priklauso nuo pačio Mykolo. Ar jis norės likti bendruomenėje, komandoje, ar jis turės kažkokių kitų planų“, – pridūrė jis.

P. Saudargas sakė, kad asmeniškai nematytų kliūčių M. Majauskui likti frakcijoje.

M. Majauskas praėjusią savaitę buvo pašalintas iš TS-LKD, nes palaikė su Vyriausybe nederintą siūlymą visiems 2023-iesiems pratęsti pridėtinės vertės mokesčio lengvatą maitinimo sektoriui. Partijos prezidiumas taip pat yra pasiūlęs frakcijai deleguoti kitą BFK vadovą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam pirmam

tam pirmam portretas
Užjaučiu dėl atminties stokos apie Bražuolę, savanorių maištą Pakaunėje, A.Kubilių apvogusi Lietuvos pensininkus( tarp kitko LR Konstitucinis teismas tai patvirtino oficialiai) ir t.t.

Majausko vietoje

Majausko vietoje portretas
su sugedusiais ir prasmirdusiais konservais, kurių galiojimo terminas yra seniai pasibaigęs, neturėčiau jokių reikalų, nes nuo jų gali tik apsinuodyti ir jų vieta tik savartyne......

pirmam

pirmam portretas
Gal galite konkrečiau,ką pavogė ir kur jų nusikaltimai.Tavęs nepaklaus,kur kam bėgti ar ne,nesusireikšmink
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių